Morro med Dayton DTA-1 og Dayton Exciters


teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.929
0
0
Nordfjord
Kona er mye ute å reiser. Hun har alltid med seg hodetelefoner, men noen ganger er det greit å ha litt bakgrunnsmusikk på hotellrommet. Oppdaget Dayton Exciters da jeg sjekket litt rundt på parts-express, og tenkte at vi måtte teste disse. La det være helt klart, dette er ikke "hifi", men et alternativ dersom man vil ha musikk med seg uten at det tar noe plass. Best lyd av material vi hadde tilgjengelig kom da vi festet Exciters til papp-plater (ca A5 størrelse). På nett finner man litt forskjellige varianter. Noen mener alu-plater gir best lyd, mens andre mener at acryl-plater er "the shit". På sikt kommer jeg til å bygge veldig små fulltoner (Tang Band 3") til henne, men på de første turene kommer hun til å bruke Exciters drevet av Dayton DTA-1 klasse T amp.

Dayton Audio DAEX25 Sound Exciter Pair | Parts-Express.com
Dayton Audio DTA-1 Class T Digital AC/DC Amplifier 15 WPC | Parts-Express.com
[YOUTUBE]N0wZ0qWH3sY[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]UyJxxvIBCIw[/YOUTUBE]


PS: akkurat nå tester jeg Dayton DTA-1 på Infinity SM155 (102db) her i stua. Artig!!! :)
 

DaButcher

Medlem
27 Apr 2005
3.842
0
0
www.volvo-power.net
hei, har vurdert å ta inn transducers selv.
du kan jo lage høyttaler av hva som helst.. være seg en skapdør på kjøkkenet, et bilde på stuen, m.m.

for folk som vil ha "surround" uten høyttalere, kan de jo slenge opp et par små bilder der bak, med transducers :) blir jo selvsagt ikke hifi, men man får jo litt lyd i alle fall.

ps. det er lurt å leke seg litt med plassering har jeg lest.
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.929
0
0
Nordfjord
Vi prøvde på kjøkkenvinduet først, og så kjøkkenbordet. Det var ikke suksess. ;) Men ja, det meste kan brukes. Artig å teste forskjellig.