Magasinet Hjemmekino starter nytt sammarbeid med hjemmekino.no


Status
Stengt for ytterligere svar.

Skrotnisse

Medlem
20 Aug 2004
11.893
0
36
39
shoottheshow.com
Det var med stor forbauselse jeg leste lederen i den nyeste utgaven av magasinet hjemmekino. Redaktør Håvard Holmedal skriver nemlig følgende:

Håvard Holmedal skrev:
...når vi nå inngår et langsiktig og bindende sammarbeide med nettstedet Hjemmekino.no - Film er best hjemme. Fra og med dette nummeret er Hjemmekino.no - Film er best hjemme å betrakte som vår hjemmeside og det er her du i fremtiden vil finne informasjon om abonnementet, priser, kampanjer og all kontaktinformasjonen til bladet Hjemmekino. Her vil dere se at det blir enkelte grafiske forandringer i tiden fremmover, og sidene vil også utvikles til å få mer innhold, større produktspekter og enda flere nyheter. Stikk innom og se!

Magasinet Hjemmekino har jo tidligere hatt www.hjemmekino1.no som sin hjemmeside. Denne siden har desverre blitt fint lite oppdatert og adressen i seg selv skurrer en smule i mine ører. Samtidig har bladet vært hyppig representert her på avforum i forskjellige anledninger. Nå når de velger hjemmekino.no som sin egen hjemmeside vil det uten tvil bli spennende å se hvordan situasjonen utarter seg.

Men hva tror resten av folket om dette?
 

Denon-Larsen

Medlem
16 Nov 2006
244
0
0
Tror det blir toppers! Hjemmekino.no er et meget bra utgangspunkt for entusiaster og nybegynnere. Du får svar på det du lurer på og folk bidrar konstruktivt. Gleder meg:)
 

Tiger

Medlem
24 Sep 2003
39.996
0
0
Domenet Hjemmekino.no - Film er best hjemme ble (og blir vel fortsatt) drevet av AV-forummedlem "Peakman" i gamle dager. At bladet Hjemmekino nå inngår et samarbeid med domenet med samme navn betyr vel at de da får den plattform / support / informasjonsbase bladet fortjener, så lenge bladet ikke valgte å benytte databaser her på AV-forum.
 

asvaberg

Medlem
14 Feb 2007
17.772
0
0
Det var da et underlig valg????? Eller har jeg misforstått noe?

Er det ikke bladet Hjemmekino som er samarbeidspartner med bl.a. Premium Club her på AVforum?
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.362
193
63
42
www.avforum.no
Hjemmekino-bladet har valgt å etablere et samarbeid med Hjemmekino.no, som jo både samsvarer med bladets navn og sikkert et ønske om en bedre posisjon på nettet totalt sett. Dette er jo forståelig, noe AVforum selvsagt også respekterer. Vi er jo fullstendig klar over at det er nettet som er fremtiden... ;)

AVforum vil selvsagt drive som vanlig, og vi vil forbedre våre tjenester som vi alltid gjør, og holde fokus på vår pågående 2.0-plattform.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.362
193
63
42
www.avforum.no
For øvrig ønsker vi ikke noe videre diskusjon rundt dette emnet før situasjonen er bedre avklart med vår foreløpige samarbeidspartner Hjemmekino-bladet... Situasjonen er såpass ny også for oss at vi anmoder om forståelse for at videre diskusjon av dette emnet ikke er ønskelig inntil videre.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.