Lysstyring med Logitech Harmony (Usikker på eksakt modell enda)


Akira24

Medlem
9 Aug 2008
117
0
0
Hei!

Jeg bygger for tiden i kjelleren og har rivi alt av vegger slik at jeg får tilgang til kabler og kan legge inn ny kurs til AV utstyr. På veggen er det en vanlig dimmebryter til 6 spotter i taket. Hva kan jeg gjøre for å få styrt disse med en Logitech Harmony type kontroll (tenker det blir 1100, men det er usikkert enda) men fortsatt beholde muligheten til å styre manuelt. Har lest noen gammle tråder her inne som tar for seg noen løsninger, men lurer på om det er noen nyere løsninger. Så i disse trådene at støy kan være et problem og jeg kan irritere meg over lavfrekvent summing som eventuelt kommer fra dimmebrytere så om jeg må litt opp i pris så gjør ikke det noe, men jeg går heller til bryteren enn å betale flere tusenlapper for å få IR styringen.

Takker for alle forslag!
 

Akira24

Medlem
9 Aug 2008
117
0
0
Nei, har ikke kommet så langt at jeg har begynt med kinorommet helt enda, så det er ikke krise enda. En del andre ting i huset som først skal gjøres ferdig før jeg går igang med kinorommet igjen.
 

Darth Smeg

Medlem
23 Nov 2008
63
0
0
Du kan bytte ut dimmerne med trådløse bokser fra Nexa, selges på Jula til en billig penge. Disse kan styres av egen fjernkontroll (fra Nexa), men du kan få Logitech sine til å funke hvis du benytter et RF batteri som det som følger med i denne pakka

Disse kobles til eksisterende bryter, så du kan fremleis skru lys av/på med veggbryter. Kan forøvrig anbefale en titt på denne tråden.

Tror det er en Logitech kontroll som har RF innebygd, men vet ikke om det funker (De må gå på riktig frekvens)
 

Akira24

Medlem
9 Aug 2008
117
0
0
Takker for svar :) har fått begynne å jobbe nede i kinorommet. Skal ta en titt på løsningen din Dark Smeg. Reiser bort i en uke eller to snart så om andre har noen andre løsninger så bare kom med dem
 

Meling

Medlem
28 Mar 2006
90
0
0
Blir spennende å se hva du finner ut.
Er på jakt etter det samme. Antagelig styrt av Harmony 1100 om det lar seg gjøre. Er på jobb nå, men desto mer tid til surfing etter løsninger 8)
Snakket med en elektriker og han mente at de fleste trådløse dimmere gikk på RF signal, så det kan hende at det bare er en IR/RF converter som må til.