Loewe TV


Tetsuo

Medlem
15 Des 2002
57
0
0
Debuterer nå på dette forumet, med noen spørsmål. håper det er noen kunnskapsrike og snille mennesker her som kan hjelpe meg :)

Har hatt en Philips prosjektør nå i noen år. Men av diverse grunner skal jeg ha noe litt mer "familie-vennlig". I den forbindelse er jeg på jakt etter et bra Tv apperat.

Har satt min elsk på Loewe TVer av logiske grunner. Generellt sett flott bilde, og nydelig design.

Desverre opperer jeg med et litt begrenset budsjett, og har dermed sett meg ut den nye Aventos modellen siden den "bare" koster 16.000,-

Så kommer da mitt spørsmål. Bør jeg spise havregryn i noen måneder for heller å få råd til en Vitros eller Aconda living? (Begge koster 23-24.000,-)

Eller burde jeg heller se på noen andre merker/modeller enn Loewe sine?

Kommer til å bruke TVen mest til DVD og analoge TV signaler. Har nå en Pioneer DV-350 DVD spiller. Lyden på TVen er uviktig, da jeg selvfølgelig kommer til å bruke surrounden til det. Tekst-TV minne og annet fiks faks som ikke gir bedre bilde er også uviktig.

Takker og bukker for all hjelp jeg kan få. Dette kommer til å bli den største innvesteringen jeg har gjordt/kommer til å gjøre. Det er derfor litt viktig for meg at jeg føler jeg har brukt pengene på "det beste valget" hvis dere skjønner meg.

Aventos:
http://www.hifiklubben.no/show.php?folder=27&product=loeweaventos32
Vitros:
http://www.hifiklubben.no/show.php?folder=27&product=loewevitros
Aconda Living
http://www.hifiklubben.no/show.php?folder=27&product=LoeweAcondaLiving

På forhånd tusen takk! :eek:
 

vatne

Medlem
12 Des 2002
18
0
0
re Loewe

Hei
Har selv en Vitros og kan trygt anbefale merke. Aventos ser ut til å ha alle bildebehandlings modulene som de større modellene. Den har flatskjerm, 100 hz og PIP. Alle oppgraderingsmuligheter er tilgjengelige. Som f.eks internettmodulen.

Bildekvaliteten på Loewe er fantastisk. Intet mindre. :D
 

Tetsuo

Medlem
15 Des 2002
57
0
0
Takk for svar.

Har nå fått annbefalt følgende modeller:
Philips sin 32pw9617 og JVC sin hv32d25

Begge har "pixelplus" teknologi for å få flere linjers oppløsning. Regner med det er en slags enkel linjedobbler funksjon.

Noen som har kjennskap til disse modellene? Eller som vil annbefale noen andre?

Blir veldig glad for enda flere svar :D

Fredrik