Lemus HOME 1500 - det ultimate WAF-anlegg?


Lars_N

Medlem
24 Nov 2008
567
0
16
På jakt etter et nytt no-frills og WAF-godkjent TV/Film/musikk-anlegg til stua som også ivaretar en viss grad av fars hifi-integritet.
Tilgode å finne en lydplanke som øker pulsen min og samtidig kommer gjennom husets estetiske sikkerhetskontroll -> what to do?

Har ramlet over Lemus Home Classic 1500, som ser ut som løsningen med stor L, men utover produsentens egen hjemmeside og en meget god anmeldelse i Lyd og Bilde (linker til dansk oversettelse, da denne ikke er gjemt bak betalingsmur), er det svært lite reviews og brukererfaringer.

Kommer fra to generasjoner Dynaudio på stativ/bokhylle, først Focus 140 og nå Focus 110A, som er på vei ut i forbindelse med kommende flytting og ønske/krav om mer minimalistisk TV/lyd-oppsett.

Lurer derfor på om noen her inne har praktisk erfaring med Lemus Home og kan si noe om hvordan dette oppleves hjemme i stua?
Andre alternativ som er verdt å kikke nærmere på ut fra angitte kriterier?

Naturlig gjengivelse av musikk og lyd er mer viktig enn mest mulig rumling og smell til lørdagsfilmen. Hører mest på akustisk og vokalmusikk, og har vært godt fornøyd med Dynaudio Focus.

Lemus_Home_nyhed_1100x.jpg


Edit: Har postet tilsvarende innlegg på hifisentralen.no
 
Sist redigert: