LCR-frontrekke med SEAS elementer, designed by BEF


Zeke1983

Medlem
11 Jan 2007
6.126
10
38
Hvilken in-room frekvensrespons venter du at dette klarer?
Det er vel innebygget dsp i Hypexene som blir brukt her.. Tror Bef snakket om flatt til 24 hz, og så hevet litt i bunn slik at de spilte flatt til 19hz.. Lroyene tåler M Y E Eq...
 

Hunsbedt

Medlem
10 Aug 2005
9.070
8
38
Kvinesdal
minhjemmekino.no
Skulle begynne på nytt prosjekt i dag, men så lå det tre store kabinetter strødd rundt i det lille verkstedet mitt. Rydding var altså nødvendig. Og nedpakking. Så nå kan Devilej være sikker på at de står tett, trygt og godt her inntil videre. Hadde vært kjekt å få de bortover til BEF snart, for videre frakt østover, men det er jo ikke sikkert at han har særlig bedre plass...;)

Handlet inn litt bobleplast og korrugert papir på Biltema. Med litt teip så blir det bedre enn ingenting:

IMG_0356.jpg

IMG_0358.jpg
 

BEF

Administrator
25 Des 2005
14.871
64
48
45
Asker
Skulle begynne på nytt prosjekt i dag, men så lå det tre store kabinetter strødd rundt i det lille verkstedet mitt. Hadde vært kjekt å få de bortover til BEF snart, for videre frakt østover, men det er jo ikke sikkert at han har særlig bedre plass...;)
Ringer deg imorgen, så finner vi en løsning:)
 

MrMirage

Medlem
4 Aug 2009
96
0
0
En annen ting som har skjedd med disse platene er at de er tykkere nå enn de var når de var nye. De har stått i varierende grad av fukrighet, og tykkelsen varierer fra 22 til opp i mot 23,5mm. Det sier seg selv at da blir det vanskelig å bygge tett og nøyaktig. En del av problemene med slikt kan enkelt fikses hvis man er klar over det og måler platene med skyvelær før man starter. Ellers er det bare pussing og sparkling som gjelder. Mange byggevareforretninger slurver fælt med oppbevaring av vanlig brun MDF. Denne typen MÅ oppbevares tørt og med kontrollert luftfuktighet, helst med litt varme i eget rom. Den grønne vannfaste MDFen kan oppbevares mer uten hensyn til luftfuktighet. Den sveller ikke. HDF er også mindre utsatt.
Nevnte problemer kan man unngå ved å spytte litt mer penger i platene. De er dyre, men det svarer seg i formstabilitet både ved bygging og etterbehandling som lakking/maling. Vanlige MDF-plater har en tetthet på 500-800kg per m3, altså ganske stor spredning og alt har med fuktighet å gjøre. Medite Tricoya Extreme har en tetthet på 700-720kg pr m3, og er med det, som navnet sier, ekstremt formstabil. Brukt ute og ikke i vann, har den 50 års råtegaranti. Nedsenket i vann har den 25 års råtegaranti. Med innendørs bruk varer den evig. Kommer i tykkelser opp til 18mm. For noen prosjekter er det for lite, for andre prosjekter kanskje ikke, da kan man alltids laminere to plater.
 
Sist redigert:

Hunsbedt

Medlem
10 Aug 2005
9.070
8
38
Kvinesdal
minhjemmekino.no
Nevnte problemer kan man unngå ved å spytte litt mer penger i platene. De er dyre, men det svarer seg i formstabilitet både ved bygging og etterbehandling som lakking/maling. Vanlige MDF-plater har en tetthet på 500-800kg per m3, altså ganske stor spredning og alt har med fuktighet å gjøre. Medite Tricoya Extreme har en tetthet på 700-720kg og m3, og er med det, som navnet sier, ekstremt formstabil. Brukt ute og ikke i vann, har den 50 års råtegaranti. Nedsenket i vann har den 25 års råtegaranti. Med innendørs bruk varer den evig. Kommer i tykkelser opp til 18mm. For noen prosjekter er det for lite, for andre prosjekter kanskje ikke, da kan man alltids laminere to plater.
Takk for tipset, skal sjekke om dette er noe vi kan prøve ut! :)