Laaaang byggetid for Seas Mimir


Hallaron

Medlem
12 Mar 2004
155
0
16
For nesten 7 år siden hadde Dynabel tilbud på Seas Mimir Byggesett. Jeg kjøpte et sett, tenkte det kunne være et hyggelig prosjekt. Satt sammen filteret og kuttet til delene til kassene. Så kom livet i veien og Mimir ble satt på vent. I fjor hadde jeg 3 dager sommerferie, i år skal jeg ha 3 uker, og jeg har akkurat begynt! I går: Sittende i skyggen med beina høyt og en øl i handa satt jeg formålsløst kikke på youtube. Etter å ha sett et par videoer om folk som bygde blåtann batteridrevne høyttalere, kom jeg i tanker om at blant de ikke avsluttede prosjekter, var Mimir. Fant elektronikk i en (støvete) eske på hjemmekontoret og med ølen i den ene handa og en Dynbael eske under andre armen tusla jeg bort på verkstedet. Ganske riktig! Det lå noen MDF deler og samlet støv på en hylle. På 7 år glemmer man mye og jeg må innrømme at DIY AV har hatt svært lav prioritet i det siste. Jeg er derfor veldig rusten. Jeg har begynt å lime sammen kabinettene, tenker å feste filter i bunnen av kabinettet (lime eller skru?), skru inn elementene, lodde på plass kabler og lime på bakplata. - Noe spesielt jeg bør tenke på? Noe jeg har glemt? Overflatebehandling før jeg setter inne elementer? Ja antagelig! Virker kjekt med vinyl som klistres på - noen med erfaring som kan fortelle litt?


240945
 

Vedlegg

Zeke1983

Medlem
11 Jan 2007
5.926
16
38
kanon start dette da!:) flott arbeid! jeg ville aldri ha limt filteret i tilfelle du vil tweake noe senere!:) åssen demping skal du ha i dette? finish?
 

Hallaron

Medlem
12 Mar 2004
155
0
16
kanon start dette da!:) flott arbeid! jeg ville aldri ha limt filteret i tilfelle du vil tweake noe senere!:) åssen demping skal du ha i dette? finish?
Takk for det - M.h.p. demping så har jeg noe dempemateriale liggende. Enten fra en tidligere senter eller noe som fulgte med dette settet. Se bilde. Finnish? - Tja jeg er ikke sikker - har malt sort og lurer på å bare legge på tre fire strøk med polyrethan klarlakk. Får da en ganske jevn sort blank flate. Ikke den mest spennede , men da blir jo dette byggesettet endelig avsluttet. Har litt finer liggende - mulig jeg legger finer på sidene og beholder fronten blank sort, - eller omvendt- Se bilde av finer. Synspukter?240958240955240956240957