[Løst] Problemer med lyd i bass/mellomtone på 6x9"


Laffebaffen

Medlem
17 Jan 2008
66
0
0
Hei.

Holder på å ordne noen kasser til disse 6x9"erne fra Dynabel.

Tenkte at jeg skulle teste om høyttalerne fungerte på forsterkeren inne i stua, da jeg ikke har mulighet for å teste dem i noen bil for øyeblikket. Men så har jeg støtt på et problem. Jeg får kun lyd i diskanten som sitter i sentrum av høyttaleren - ikke i mellomtonen. Hva kan dette komme av? Det er ikke engang antydning til bevegelse i membranet, så det er tydelig at den ikke får noen signaler... :???: Kan det være at forsterkeren ikke er sterk nok til å drive basselementene? Syntes likevel det er veldig rart at det ikke en gang er antydning til bevegelse i elementene..

Legger ved noen bilder av koplingene: 

lunnarn

Medlem
12 Jan 2009
987
0
0
høres ut som dårlig kontakt, eller et ødelagt delefilter.
uansett om forsterkeren var for liten skulle du ha fått i alle fall bitte litt bevegelse i membranen og er heller ikke tungdrevende de der.

prøv og koble forsterkeren rett på elementet der W skal være koblet til, er det da fortsatt like stille så får du plukke opp kassa og se om kablene sitter som de skal.
 

Laffebaffen

Medlem
17 Jan 2008
66
0
0
Problem solved. Det var trolig merket feil på elementet, twitter og diskant var byttet om. Byttet koplingene, og dermed var det i orden! Hadde prøvd å bytte om disse på forhånd for å sjekke, men da hadde jeg tydeligvis ikke god nok kontakt.