Kommer Yamaha med nye blue-ray spillere i høst?


Aerik

Medlem
19 Jul 2012
470
0
16
Yamaha er ute med blue-ray spilleren BD D-A1020 som går under "ny", men jeg har hørt at det skal komme flere nye og større modeller senere i høst.

Yamaha kommer visstnok med modeller med betegnelsene BD-S473 og BD-S673 etter hva jeg har hørt rykte sier.? Er det noen som kan bekrefte eller avkrefte dette. Etter det jeg mener å ha lest så har Yamaha jubileum i oktober, og da burde det være en naturlig lanseringsdato....
Men igjen anyone som vet? :confused:

Mvh
Arild
 

Aerik

Medlem
19 Jul 2012
470
0
16
Søkte faktisk opp evnet her på AV, men fant det ikke, får ta meg ett nytt hurtigkurs i søking, :) eller prøve noen andre "stringer" på søket :mrgreen::mrgreen: (eller se å få meg briller) :)
Vel takk skal du ha. Vet at de ble hardt rammet av Tsunamien slik at en del produkter ble forsinket osv. Men er det noen som har noen mer håndfaste mnd el. på BD-S473 og BD-S673 lanseringen. Mener Oktober er en jubileum måned for de, så en kan jo håpe på noe nytt da ;)
 

Aerik

Medlem
19 Jul 2012
470
0
16
Vet om den linken hygen, og igjen takk for den, men da er de parallell importert.
Liker å støtte den lokale sjappa eller sjappene slik at den/de består, eller så er det bare kjedebutikker igjen med dårlig utvalg. Så mye er det ikke sånn generelt å spare på pris.
Men disse mod.som jeg nevnte er ikke lanserte i Norge og dermed gjelder heller ikke Norsk garanti. Men igjen kan det være slik at Yamaha kommer med en jubileum modell eller lanserer de nevnte mod. her i Norge rundt Oktober, det var det jeg lurte på.
 

Aerik

Medlem
19 Jul 2012
470
0
16
Kan ikke skylde på dagen derpå heller? må være at jeg har gått meg vill i tåka eller rett å slett lost in the Tango, ser det ut til :mrgreen:
Var sikker på at de nr. jeg refererte til var noen nye mod som skal komme denne høsten, da jeg bastant mente det var det flere forhandlere sa, men der har jeg altså røra :confused:

Så da får jeg heller redefinere spr. og spørre om noen vet hva de nye Yamaha blue-ray spillere som jeg har hørt skal komme denne høsten heter ved benevnelse, og evt. om noen vet når de da blir lansert. ( Dette ble vel riktig hygen 8) :mrgreen:, nå fant jeg veien ut av tåkeheimen :) ) Og som Yamaha skriver under her, så: vil mange nye produkter bli lansert i forbindelse med jubeleumet.

Og er det noen som har noen form for erfaring på de mod. jeg trodde ikke var lansert (BD-S473 og BD-S673) :-D:mrgreen:8)

Hentet fra Yamaha sin side

Yamaha runder 125 år i 2012.

Vi feirer dette i en tidsperiode på ett år, og starter fra 1. september 2012 med en lang rekke unike kampanjer, interessante tilbud og mange nye produkter. Bli med, feire med oss og du får en oversikt over alle aktiviteter på tvers av alle produktgruppene nedenfor.
Electronic Keyboard; Music Education; Brass & Woodwind; Promusic og Audio & Video
Eller så står det litt om jubeleumet på den internasjonale siden.

Mvh
Arild
 

Aerik

Medlem
19 Jul 2012
470
0
16
Yamaha runder 125 år i 2012.og jeg prøvde med innlegget over om noen hadde noe clue. Er det ingen som vet om det kommer en blu-Ray jubileums modell i Høst? eller andre nye modeller. :confused:
 

macca

Medlem
1 Nov 2003
1.129
0
0
bump

Aerik skrev:
Yamaha runder 125 år i 2012.og jeg prøvde med innlegget over om noen hadde noe clue. Er det ingen som vet om det kommer en blu-Ray jubileums modell i Høst? eller andre nye modeller. :confused:

Nå er det november og bare to måneder igjen av jubileumsåret. Noen som vet mer om når a1020 eller evt andre nye BD-spillere kommer?