Kokken & "Klasse P" prosjekt - 5års jubileum


halvnakke

Medlem
27 Nov 2007
506
0
0
Like spennende hvert år :)
Litt irriterende at jeg er så blank som jeg er utifra bildene , er det tannhjul ?
 

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
Jeg hadde som mål å skape mest mulig forvirring i begynnelsen på tråden i år. Tror nesten jeg har lyktes. Til og med pepperkake-delene er noe forfjamset - både de som ble spist og de som er med i kontruksjonen.I serien av uerstattelige kjøkkenverktøy, frem med powertools!:twisted:...for jeg trenger noen hull til vitale deler for noe av konstruksjonen.

Kabelsalat kan ryddes, her er jeg faktisk i gang med et forsøk på Norsk husflidtradisjon for mannfolk. Kan med engang si at lakrissnører ikke er materiale dugende til dette og jeg måtte senere erstatte denne konstruksjonen med et mer holdbart materiale.Nå kommer det ikke flere hint før tidligst i morgen kveld, jeg skal koke middagsfest til 25 gjester i morgen og blir litt opptatt en god stund.
 

Vedlegg

Tiger

Medlem
24 Sep 2003
39.998
0
0
Hm. Synes enkelte av de delene på stekbrettet minner meg om noe á-la dette:

Hodetelefonforsterker + hodetelefon = head-fi rigg = aka P-klasse 2011?

 

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
Jeg får fylle på med noen flere bilder bilder fra prosessen, det blir lettere og lettere å se hvilken design som ligger bak årets kreasjon:

Montasje med obligatorisk festemateriale, ikke noe for da'bla' - skikkelig høycarbo!En suppeskje fra Folkerepublikken Kina ble brukt som mal for en grei kurve på avsluttningen.Til større krumninger er det frem med obligatorisk kakeboks, tynn blikk og sprudlende farger.Teflonduken som mellomlag gir null kontroll, lav friksjon gjør at jeg er på tå hev når jeg legger en nystekt og formabar pepperkakebit over boksen. Den ikke bare kan, men gjorde flere forsøk på å smette av formen. Sneaky!I morgen kveld - mer montasje og kreasjonen vil garrantert åpenbare seg!
 

Vedlegg

20 Jan 2005
15.700
0
0
Nå er jeg nesten sikker på at Tiger har gjettet riktig. Det er høyst sannsynlig med klokker og amp.......

Tidsriktig trend med headfi klasse P 8)
 

tols1

Medlem
2 Jan 2006
16.665
1
0
Enig med forrige taler. Dette må være headfi.
Imidlertid er jeg litt usikker på hvor det fluffy stoffet som ble vist frem tidligere skal plasseres...?
 

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
Mon tro det det der med det fluffy...:cool: Mer bilder er på vei, og noe vil nok åpenbare seg - om ikke i dag så litt senere.


Uansett måtte jeg i år også krype til korset og introdusere et designelement av ikke-spiselig format. Det er vinter i drivhusene i hagen og tomatplantene savner nok ikke opphenget sitt.


Litt bøy og tøy og påføkgende presspassning i disse forborrede sidestøttene. så ser dette særs lovende ut.Notere bak øret, kan brukes som reservedel til the-real-thing - dog kun i nøden :!:Denne krummede saken jeg stekte i forrige post, den bør jo helst passe inn i mellom bøylene - så derfor en test av formfaktor ble utført før konstruksjonen kjøltes helt og stivnet. Med litt svineflaks passet den rett inn uten videre bearbeiding.Litt tilbake til kabelsalaten: Jeg flettet med et band av lakris i sorthvit og flotte farger, påtenkt som hodehviler i stedet for pepperkakedeig. Den så veldig flott ut den kvelden jeg flettet den, men to dager etterpå viste det seg at hele båndet gikk i oppløsning pga stressbelastningen som flettingen gjorde. Noter bak øret #2: Overhode ikke reservedelspotensiale :-?.

 

Vedlegg

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
Litt mer detaljer rundt det viktigste.

Gelantinplater har jeg brukt før i rør-forsterkeren. Denne gangen gjør de nytte som snortodynamisk membran.

Litt klipping av hjørnene og så smyger de inn i klokkeneMan kan se det vitale gittermønsteret i membranen :mrgreen:

 

Vedlegg

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
På tide å sette sammen hoveddelene.

Hodebøylestruktur med hvilerFørste element lures på plass.Under hvilefasen er en saltstøtte til god hjelp.Men til neste element, da må en stødig hånd til8). Desverre stryker jeg der :cry: og måtte virkelig lesse på med sukkerknekk for å få en stabil konstruksjon. Første forsøk endte nesten i tusen knas med for lite lim - grøss!Men dette ser virkelig lovende ut.Viktig: De snortodynamiske elementene er intakte - skjøre og hygroskopiske som dem er :-D

 

Vedlegg

Kokken

Moderator
1 Sep 2004
12.553
1
0
MindWaste skrev:
Ett imponerende stykke pepperbakst kokken! :grin:
Takker
Tiger skrev:
Nydelig håndverk. :)
Takker til deg også. Med tanke på hvor ditt (og mitt) lydfokus har vært i inneværende år, så hadde jeg faktisk nesten forventet at du hadde foreslått headfi i første runde - uansett ;-) Og det gjorde du faktisk med en Burson....:p

Men er her hva som trigget årets kreasjon. Noen som la merke til posen med marshmellows i tidlig post? I sommer så jeg potenialet til årets kreasjon. Man ønsker seg hodetelefoner som er myke og gode å ha på hodet og rundt ørene.

Marshmellows kuttet i kantene er ufattelig sticky og henger i hverandre uten å måtte lime eller fjuskeVed å skråskjære litt på hver av dem så får man en kurve, som ender opp i sin egen hale og - juhu - en pute til å ha ørene i :mrgreen:Så langt har jeg kommet med årets kreasjon pr dags dato. Må mangler det litt mer montering, et par detaljer og ikke minst en mystisk fluffy boks :)
 

Vedlegg

carradona

Medlem
9 Nov 2009
877
0
16
Dette er helt rått, like imponerende hvert år8)
Litt vanskligere og unngå tidlig avsløring i år, men minst like spennende.
 
20 Jan 2005
15.700
0
0
Kokken skrev:
Måtte lesse på med sukkerknekk

hvor er Asbesthanskene ?? Hms Kokken!

Vi har ikke råd til at dine sarte kunstnerhender blir skadet:shock:

Forøvrig er det jo bare å legge seg i stabilt sideleie med frie luftveier i stum beundring over kreativitet og gjennomføring :mrgreen:


Når det gjelder "fluffy stuff" er det vel ikke umulig at pepperklokkene skal hvile i en transportkasse på en seng av dette??
 

Hunsbedt

Aktiv
10 Aug 2005
5.724
106
63
Kvinesdal
minhjemmekino.no
Nei, nå gir jeg meg over! For en fantastisk kreasjon. Og så delikat. Men man ser jo at dette må behandles virkelig forsiktig. Passer nok desverre bare på en "airhead", som kan tømmes for luft før montering...:mrgreen:

Smart også med fluffy marshmellows til puter!

Ser frem til resten også, og håper at neste ledningskreasjon blir vellykket!
 

tols1

Medlem
2 Jan 2006
16.665
1
0
Men hvordan går det med P-prosjektet da, Kokken? Har det fått seg en knekk?