Koble Samsung UE55KS8005txxe mot Hw-K960


Duggurd

Medlem
8 Aug 2019
1
0
1
Hei,

Case 1: Jeg sliter litt med å koble disse sammen og holde en stabil kontakt. Jeg lurer på om min fjernkontroll til tven sliter litt, av og til slår den ikke på alle enhetene....virker som det er litt etter dagshumøret? Har noen erfaring med dette? eventuelt hva en kan gjøre?

Case 2: Hvilken kobling er å foretrekke mellom disse 2 enhetene? Det er muligheter for hdmi/arc, bluetooth og optisk kabel som jeg ser....jeg putta nå inn en optisk kabel og tenkte det skulle gjøre dette stabilt og bra men nå får jeg ikke justert lyden med tv fjernkontrollen, det kommer bare opp det optiske kabel ikonet på skjermen mens jeg får justert med fjernkontrollen for lydplanken....er jo fjernkontrollen til tv'en jeg ønsker å bruke til alt....kjenner jeg blir litt frustrert her :D Trenger hjelp :D

Rune
 

GarryHorn

Medlem
15 Jul 2019
4
0
1
Jeg spiller på basen + sin egen modiikatsiyu vedlikeholde BR. Veldig fornøyd. Trekk penger raskt. Teknisk support er ganske tilstrekkelig og svarer med en gang du ikke trenger å vente på e-post; alt kan løses i chatten norsk casino online .
 
Sist redigert: