Jeg trenger HJELP (RF+Multirom+Stereo)


fabian

Medlem
21 Aug 2004
5.392
0
0
Hei, håper noen kan hjelpe meg med mitt problem.

Jeg har et bad, med Bose 191 i taket.
Høyttalerkablene er trukket til et gustig sted for å koble dem på noe.
Jeg vil ha musikk asap.
Jeg vil kunne styre musikken, fra badet med en RF kontroll.

Et alternativ er bose, for da kan man lett koble systemet videre tråløst. Men for øyeblikket er det ikke aktuelt å ha musikk andre steder, så de høyttalerne man får med på kjøpet av et lifestyle system kommer ikke til å bli brukt.(Kan jo alltids ha et til surroundsystem, men lite poeng)

Så derfor lurer jeg på om det finnes noe lignende, Forsterker, cd/radio med mulighet for å kanskje utvide til multirom senere, og RF styring??

Takker for alle svar.
 

SveinS

Medlem
8 Mai 2007
2.396
0
36
www.ibuymymusic.com
..

Sonos både aktive og passive spillere. Kan styres med Sonos sin egen fjernkontroll eller med Ipod Touch / Iphone.

Squeezebox Duet kun passive spillere men kan også løse ditt behov tror jeg. Kan også styres med Ipod Touch eller Iphone.

Både Squeezebox Duet og Sonos sine fjernkontroller og Ipod bruker WiFi så hvis det er dekning på ditt WiFI nettverk på badet funherer dette supert
 

fabian

Medlem
21 Aug 2004
5.392
0
0
Det er god dekning på nettverket der, men det blir for avansert, det er ikke bare jeg som skal bruke dette, men min far ++. Ingen her eier en iphone eller touch heller.

Jeg har sett litt på sonos, men kan jeg plassere en spiller og forsterker et sted, og legge kontrollen på badet, og styre alt derfra?
 

SveinS

Medlem
8 Mai 2007
2.396
0
36
www.ibuymymusic.com
..

Ja, Sonos sin fjernkontroll bruker WiFi så den funker der det er WiFi dekning.

Sonos må ha en enhet tilkoblet nettverket ditt, så lager det sitt ege lukkede nettverk. Les om Sonos sine forskjellige enheter her:

Trådløs lyd

Ipod Touch er biligere enn Sonos fjernkontroll, og jeg vil tro enklere å bruke, når den først er satt opp til å styre sonos