Interesse for PowerBuy på Samsung 46M86 til 20.000?


r0ver2

Medlem
14 Sep 2005
2.765
0
0
lygren skrev:
da det i motsatt fall vil være helt umulig for selger å forholde seg til angitte salgsantall.
Det vil det vel forsåvidt være uansett om folk trekker seg nå, eller når TVen dukker opp en gang... MasterIT kan jo faktisk brått sitte med 20 stk av TVen på lager, og ikke ha fått solgt en eneste en til syvende og sist. ;)
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.260
144
63
41
www.avforum.no
Joa, det er sant, så vi får bare anta at de oppfører seg nå... Jeg skal holde dere orientert om ordrebekreftelsen så snart jeg hører noe fra dem, just nu er han visst opptatt i et møte.
 

qwerty

Medlem
19 Mar 2007
228
0
0
Må bare si at jeg fremdeles er nervøs mht. om vi noensinne vi se Tven eller pengene igjen. Eneste grunnen til at jeg fremdeles er med er at hvis likviditeten i selskapet er så dårlig som en kan frykte så er pengene tapt enten jeg avbestiller eller ikke. :neutral:

Så som du skjønner Lygren, så slapper jeg ikke av før det er bekreftet fra andre enn Master IT at de er på vei om Bård aldri så mye forsikrer om at så er tilfelle.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.260
144
63
41
www.avforum.no
Nei, forstår det, og har som nevnt bedt om en kopi av ordrebekreftelsen, selv om den i utgangspunktet er lite verdt som sikkerhet (det er jo veldig lett å bare avbestille, hvis en først skal tenke i de baner mener jeg)...
 

LarsBarstad

Medlem
6 Jun 2007
196
0
0
Hva i h...?????

Nå er det nok! Dette går ikke lenger! Det er NULL tillit igjen til Master IT.

Lygren, du får ta kontakt med Master IT *UMIDDELBART*, legge ordren på vent slik at de som ønsker kan få tilbakebetalt sine penger.

Lars
 

LarsBarstad

Medlem
6 Jun 2007
196
0
0
lygren skrev:
Jeg prøver å få tak i ham nå (har forsøkt i hele dag), vi får regne med at dette er mer en formalitet...
Fint, det betyr at du ikke kan ha fått lagt inn endelig ordre og greit kan fjerne flere av oss som ikke vil være med lenger etter siste info.

Lars
 

Sunbernt

Medlem
8 Jun 2007
87
0
0
LarsBarstad skrev:
Fint, det betyr at du ikke kan ha fått lagt inn endelig ordre og greit kan fjerne flere av oss som ikke vil være med lenger etter siste info.

Lars
Ja, jeg er ute jeg og. Be de vennligst overføre pengene tilbake.
 

Adnan

Medlem
7 Jun 2007
45
0
0
f..n....nå er jeg skikkelig bekymret for pengene mine.
20 000 er ikke akkurat lite penger!
 

KoKo_

Medlem
10 Jun 2007
318
0
16
I utgangspunktet var jeg med på dette mye pga at pengene mine ikke ble overført før TV'ene var sendt til oss.
Så ut fra betingelsene her, så regner jeg med at også avforum står ansvarlig her om det skulle bli noe trøbbel.
 

ksele

Medlem
27 Mar 2005
165
0
0
warius skrev:
Mulig det er bensin på bålet, men ønsker å gi alle den opplysning jeg kan komme med, så poster her en 10 siders tråd om master it fra hardware.no.
Er selv kun på side 5 men det er mange interessante opplysninger her, som alle har krav på å bli informert om, om det så skulle bety at forvirring og kaos forverrres.

Forum -> MasterIt.no - ny (billig?) nettbutikk? - Diskusjon.no
Den har jeg faktisk lest, men ble med på dette ettersom at det skulle overføres etter at tvene var mottatt, men den diskusjonen har vi tatt før.
 

falcon64

Medlem
4 Mar 2007
256
0
16
Nå ble jeg litt urolig, selv om jeg har avbestilt.... Master IT sitter vel enda med alle pengene, selv for de som har avbestilt.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.260
144
63
41
www.avforum.no
Betingelsene sier klart og tydelig at AVforum ikke tar noen økonomiske eller annet ansvar for beløpene, og at den enkelte kjøper ene og alene forholder seg til selger. Disse betingelsene har en bekreftet ved å melde seg på.

Nå har jeg snakket med Bård, og det viser seg at Ivar har begått underslag i selskapet. Dette er selvsagt svært uheldig for alle involverte parter.

Kl. 15.00 i dag skal jeg møte med Master IT og de to største kreditorene der jeg skal diskutere denne saken så godt jeg kan.

Det er viktig at folk forstår at PowerBuy som system kun er et mellomledd mellom selger og kjøper, og at vi selvsagt gjør vårt beste for at folk ikke skal bli lurt. Samtidig kan vi selvsagt ikke ta ansvaret for denne type beløp, det har vi verken økonomi eller inntekter nok til å forsvare. Derav de betingelser som foreligger.

Vi hadde gjennomført to PowerBuys med Master IT i forkant av denne saken, og var i god tro da vi gjennomførte det tredje. Vi hadde ingen grunn til å tro at selskapets ansatte bedrev underslag. Det vi har sagt er at vi ikke skulle overføre pengene før vi hadde en god porsjon erfaring med selskapet, noe vi mener at var tilfelle da to PowerBuys var levert.

Hver enkelt kjøper må dermed følge opp saken selv så godt en kan også, men jeg skal selvsagt gjøre mitt aller beste for å begrense det tapet dere måtte ha som følge av dette.

BEKLAGER FOLKENS, DETTE VAR DET SISTE VI ØNSKET AT SKULLE SKJE!