Interesse for demokvelder i Ålesund? Litt hifi, og mye sosial prat. :)


rassmussen

Medlem
7 Okt 2006
471
0
0
Jeg og hunden har huset for oss selv i helgen. Fruen er i Oslo og leieboern er på sjøen, så vi har kost oss med biff og øl i dag.

Så akkurat Sabotage med gode gamle Arnold i kinoen, det er ikke akkurat noen Oscar kandidat, men helt ok.

Hadde det ikke vært for at jeg skal på dugnad i morgen hadde det nok blitt noen øl til, men best å gi seg mens en kan.

Kan være enig i at forumet har tapt seg, jeg har ikke noe statistikk på det, men det virker å være vesentlig mindre folk som bruker forumet. Savner ihvertfall ett velfungerende torg. De kunne egentlig ta en blåkopi av sentralen sitt opplegg, det fungerer veldig bra.

-R
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.931
0
36
Nordfjord
"Oppgraderingen" er helt klart problemet. Fryktelig mange av de mest kunnskapsrike på sine felt er helt borte. DIY-avdelingen hvor jeg henger mye mangler alle de gamle traverne som hadde mye kunnskap. Triste greier, og tungt å innrømme. Har prøvd å fylle på litt selv med småprosjekt, men det blir musepiss i havet og ingen gidder å konversere. Da er det tungt.
 

spade

Medlem
29 Aug 2006
3.042
0
0
Når det ikke er ett eneste innlegg på et forum mellom 22.35 og 23.05 på en lørdag er forumet fucked spør du meg.
Forumet er jo regelrett ødelagt av ny versjon. Jeg forsvant nok en god stund før det nye forumet siden det ble kjedelig på AV-fronten etter at jeg flyttet til leilighet, men slik forumet er nå hjelper det neppe mye på aktiviteten selv om jeg kommer i gang med hobbyen igjen. Samtidig har jeg mer eller mindre kuttet ut alle forum etter at jeg begynte å studere, tiden strekker rett og slett ikke til.

Vil du fortelle hva slags jobb du skal på intervju til Frode?
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.931
0
36
Nordfjord
Det er en sjåførjobb. Ikke noe fancy, men jeg trives bak rattet og det er det jeg vil jobbe med. :) Jobber for Posten nå, men er bare ansatt 12,5%.... Det tok 1 1/2 år før jeg fikk den stillingsprosenten og det ser ikke ut til at det blir noe mer heller. Det verste er at man ikke får noe som helst advarsel. Beskjeden om at noen fra et annet sted skulle komme og jobbe her fikk jeg tilfeldigvis med meg da to andre ansatte pratet seg imellom. Ikke en lyd fra sjefene om dette. Og her sitter jeg med hus, bil og tre unger. Råttent gjort syns jeg. Dette har de visst i flere mnd om ikke lenger, og gir ikke meg en sjanse til å finne meg noe annet med en heads up. Det tok under 30sek fra jeg leste annonsen til jeg ringte for å avtale jobbintervju. ;)
 

spade

Medlem
29 Aug 2006
3.042
0
0
En sjåførjobb er da ikke verst. Liker å kjøre bil selv jeg og det er noe av grunnen til at jeg velger bil fremfor fly når jeg skal på ferie. Fikk ny firmabil i fjor og den har allerede vært på 30 000-service så noen kilometer blir det. ;)

Med en samboer som har 7 år i Posten så vet jeg litt av hvert om den bedriften for å si det sånn...
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.931
0
36
Nordfjord
Satser på at to år er nok her. ;) De trengte folk ASAP og jeg har ingen forpliktelser annet enn lørdagsjobbing. Håper virkelig det går i orden.
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.931
0
36
Nordfjord
Det gikk ikke. Tror ikke det var særlig interessant for noen av partene egentlig. Jobben lignet ikke så mye på den som stod i annonsen. ;) Jakten fortsetter. :)
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.931
0
36
Nordfjord
Takk for det rassmussen. Ble ikke så veldig lei meg for at det ikke ble ny jobb denne gangen. Både selve jobben og arbeidsområdet stemte dårlig med annonsen. ;) Fikk også tatt meg en skikkelig prat med min nåværende sjef. Det var en god samtale jeg håper det kommer noe fruktbart ut av.
 

Tandstad

Medlem
21 Feb 2005
3.975
1
36
www.home.no
Trist at forumet har gått ad undas, var kjekt her på sitt mest aktive! Dei får tilbakestille til v1 :)

Eit alternativ med omskulering Frode? Mange ting som kan gjerast i si heilheit over nett no.

Lite aktivitet her også AV-messig. Apex center er komt i hus, men har dessverre ikkje prioritet enda. Blir vel å vaske ned kinorommet og sjekke at utstyret fungerar ilag før helga kjem, då kjem litt besøkande :) Ellers går det mykje i lisjeguten samt trening, og det er jo ikkje dumt!
 

jakv

Medlem
10 Des 2004
24.676
0
36
53
Kristiansund
Må da være noen som har bruk for det. Skulle gjerne hatt med meg et par surroundhøyttalere, men det er knapt med plass i bua ...
 

vegardxf

Medlem
23 Okt 2005
829
0
16
31
Ikke mye aktivitet å finne her nei!
Fikk en krampetrekning på jobb og havnet innpå for å sjekke status her....labert!
Har da fått nytt utstyr i hus! og nytt hus!
Ken kreisel frontrekke og bak og en velodyne eqmax 12 jeg kjøpte for en tid tilbake. Så etter en tur til fosnavågen for å se san andreas trengte jeg litt mer volum å fikk inn en ATI AT1807. Skal foreta noen akustiske små tiltak så får det være bra nok for i år :)
 

jakv

Medlem
10 Des 2004
24.676
0
36
53
Kristiansund
Hvordan er du fornøyd med ATI?
Lurer på å skaffe noe mer effekt her etterhvert også.

Ellers er det ikke mye som foregår her inne, er vel mer aktivitet på FB for tida...