Innspilling av Beyerdynamic hodetelefon DT770 32 Ohm


Zeek

Medlem
16 Okt 2005
691
0
0
Er det noe å hente ved å "spille de inn". Jeg har brukt de i ca 10-15 timer. Jeg liker lyden veldig godt som den er, men leser at noen mener at disse trenger å spilles inn. Andre skriver at det bare er tull å spille inn hodetelefoner. Eneste jeg har merket er at lyden er MYE høyere nå en hva den var rett ut av pakken. Noen med erfaringer/meninger rundt dette?
 

Bar1

Medlem
22 Mar 2007
1.284
0
36
Bruk dem på vanlig måte. Skulle de bli bedre "over tid" er det bonus... Jeg tror "innspilling" er tilvenning av lytteren :)
 

Ender

Medlem
15 Jan 2009
1.684
0
0
Gratulerer med nye klokker! Har hatt de samme (80ohm) selv i 4-5år, veldig fornøyd. Liten heads up med disse. Har du kort hår kan det komme hår inn mellom membran og filten. Denne blir liggende å vibrere på membran som kan høres ut som de er sprengt. Bare ta av putene og plukk ut hår, gode som gull etterpå :)

Typisk er nye høyttalere (oppheng) litt stive de første timene de brukes og min erfaring er at de løsner ganske fort. Sannsynligvis det du nå opplever med at de spiller litt annerledes enn første gang du koblet de inn.

Når det gjelder x-ant hundre timer innspilling osv så tror jeg det er like mye at man venner seg til lyden som at man "må ha" enormt mange timer for at de skal låte bra.
 

Zeek

Medlem
16 Okt 2005
691
0
0
Takker for innspill. Spesielt det med hår på membranene skal jeg ta med meg. Hvor ofte skjer dette egentlig?
Trodde aldri jeg skulle bli så fort glad i i disse hodetelefonene. Eneste minuset er at jeg er blitt veldig kritisk til innspillingskvalitet på platene jeg hører på:???:
 

Ender

Medlem
15 Jan 2009
1.684
0
0
Vil ikke si det skjer så veldig ofte for min del men jeg har vel gjort dette en gang i året siden jeg kjøpte de. Første gangen det skjedde ble jeg ganske frustrert da jeg ikke helt kunne skjønne at jeg hadde sprengt de. Etter litt googling kom jeg over "hårproblemet" :)

Bra du er fornøyd, deler dine inntrykk. Veldig gode å ha på hode over lang tid, ikke klamme i det heletatt og for 1500kr får du mye for penga i mine ører.