Ingen lyd fra blu-ray spiller?


xnn3882

Medlem
11 Mar 2007
552
0
0
Hei

Har akkurat fått XTZ Class A100D3. Har koblet til blu-ray spiller med digital coax. Denne er også koblet til surround receiver (HDMI). Surround receiver har jeg koblet til AMP in på XTZ. Hvis jeg skrur på surround receiver, får jeg lyd. Men ikke når den er avskrudd. Ønsker å kjøre lyden direkte fra blu-ray spilleren til XTZ forsterkeren. Har satt i menyen på blu-ray spiller at den skal sende ut PCM stereo gjennom digital utgangen. Har valgt riktig inngang på forsterkeren. Har kan være galt?
 

AV-Fallet

Medlem
19 Aug 2010
6.827
0
0
Forstår det slik at du har koblet fra "pre out" på receiver til "amp in" på xtz. Da har du vel fjernet bøylene på xtz'en, og da har du ingen forbindelse mellom pre og postdelen (amp) i xtz, og heller ingen lyd.
 

Niels Nielsen

Medlem
28 Jun 2003
24.452
0
0
Du kan ikke koble slik. Om XTZ har en prosessorinngang kobler du fra Front Pre Out til Prosessor Inn på XTZ og kobler dine stereo kilder, inklusive digital ut fra BD spilleren som du har gjort, og du kobler høyttalerne til XTZ forsterkeren.
Din BD spiller kobler du med hdmi til surround forsterkeren.
Nu vil XTZ virke som effektforsterker ved film, du betjener bare surround forsterkeren, men XTZ må jo være på selvfølgelig, og prosessorinngang valgt.
Ved stereo bruker du XTZ som en helt vanlig stereo forsterker.
Se tråden om integrerte forsterkere med prosessorinngang i forsterker forum.
 

xnn3882

Medlem
11 Mar 2007
552
0
0
Ja, det var nok derfor jeg ikke fikk lyd.
Må si meg meget fornøyd. Virkelig imponert. Og det rett ut av eska. Skal kvitte meg med yamahaen og abrahamsen v4 nå.