..ikke for å bli høy på pæra!


jan erik

Medlem
24 Mar 2003
1.458
0
0
www.videosystem.no
...men det er litt viktig å presisere at;jo;Videosystem gir support til alle brukere av Barco oxo på telefon.MEN;vi har MASSE å gjøre også ellers med andre "store"kunder.Merk at jeg ikke sier at dere ikke er kunder, jeg bare prøver å forklare at Videosystem ikke kan leve på support til hjemmekino entusiaster!Faktisk er det er mange av dere som har masse spørsmål (også helt basale spørsmål)som flere av dere kanskje lurer på derfor prøver jeg å svare pr mail og forum når det er er mulig!Mail adressen min finner dere på hjemmesidene våres www.videosystem.no.
Innspill her mottas med takk!
 

Per72

Medlem
12 Des 2002
400
0
0
Hei

Det har jeg full forståelse for,skjønner at dere har mye å gjøre.Det er jo kjempefint at du svarer på innlegg her på forumet. Sikkert mange her som lurer på det samme.. :D
 

Andre Sveen

Medlem
27 Jan 2003
155
0
0
Jeg er helt enig med deg.

Derfor kontakter jeg bare dere hvis alt annet ikke nytter. Det at du er tilstede her på forumet betyr mye. Da kan vi hjelpe hverandre med det som er dagligdags.

Når jeg er hjelpeløs og elektronikken svikter. Da ringer jeg dere.

Det finnes masse fin hjelp å få andre steder på nettet i tillegg til her, men det forutsetter at en behersker engelsk ,og ting blir mer tungrodd for en nybegynner enn det ellers ville vært.