Hvilken spillmaskin?


Jan I

Medlem
13 Des 2002
2.272
0
0
Hei
Da jeg har null peiling på spillmaskiner vil jeg spørre eder ærede forumlesere.
Lurer på hva som er best: PS 2/ X-box / Ny PC
Skal brukes mest til bilspill (colin mc rae e.t.c.) må kunne tilsettes ratt og pedaler med "rumble pack"
Skal kunne brukes til projector.
Pris MAX 4000,-
Har egentlig mest bruk for ny PC (uten skjerm,brenner,DVD,mus)
Men hva får jeg da for under 4000,-? (oppgraderbar)
Mvh Jan I
 

Rusty

Medlem
13 Des 2002
8.645
0
0
PS2 er ikke best men den har flest spill av spillmaskinene 8) og det er mange bra bil-spill til den.ja pc er også kult å spille på.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
44.841
63
48
41
www.avforum.no
PS2 er en fin sak, det også... Liker Xbox konseptet bedre, med harddisk osv, men jeg spiller riktignok ikke så mye, har vel en 3-4 spill, og faller dermed ut som troverdig anbefaler her... :?
 

Rusty

Medlem
13 Des 2002
8.645
0
0
Da en tur til en spille-butikk å prøv di forskjellige maskinene å se hvem du liker.det er mulig å prøve ps2 og x-box på elkjøp eller spiderman.
 

Rinn

Medlem
22 Jun 2003
2.010
0
0
www.actionshack.tk
Det blir nok en smaksak Burre, og helt umulig og diskutere. Uansett begynner det å komme rimelig mange titler på x-box også om dagen, og flere av disse er svært bra. Bare synd sånt skal være så dyrt...
 

oyvindherman

Medlem
4 Mar 2003
738
0
0
Jeg anbefaler PS2. Billig, masse spill og billigere spill. I tillegg er det mange flere som har PS2 slik at det er lett å byttelåne spill.
 

Ak

Administrator
11 Des 2002
38.947
4
38
39
PS2 har de beste bilspillene.... Ellers er Xbox overlegen på nesten alle punkt..

Mvh

AK
 

Burre

Medlem
20 Apr 2003
9.099
0
0
39
avforum.no
Vi alle vet at dette bunner i personlig smak, men er fortsatt litt uenig med deg der, AK.

Xbox er kanskje en mer avansert/sterkere maskin, men jeg synes PS2 har de beste spillene i ALLE kategorier.

HALO er det eneste "toppspillet" jeg kommer på til Xbox.
og splinter cell, kanskje..
kontrollene er definitivt bedre på PS2..
Hvilke punkter er det du ellers mener Xbox er bedre på?
 

Rinn

Medlem
22 Jun 2003
2.010
0
0
www.actionshack.tk
Vil vel ihvertfall påstå at grafikken på x-box i utgangspunktet er hakket bedre enn på PS2, men det er jo avhengig av hvor mye jobb som blir lagt i programmeringen av spillet.

Uansett faller alt tilbake på smak og behag. Jeg kjenner adskillig flere som har en x-box, så for meg var x-box det selvfølgelige valget. Har man derimot flest venner med PS2 er nok det et smartere kjøp.

Uansett spiller jeg egentlig veldig lite, men er det noen jeg savner til x-box må det være Lara...

:lol:
 

Zamot

Medlem
27 Mar 2003
2.664
0
0
Hei!
Jeg lurer også på å gå til anskaffelse av en spillmaskin.
Har StuePC, som er helt grei til bilkjøring med ratt, men det er litt morsom når 4 stk spiller sammen! Har prøvd Xbox litt med et skyte spill, og bilspill.
Er PS2 like bra når det gjelder å spille 4 stk samtidig?
Følger det med mange kontroller, eller må det kjøpes ekstra?
Går det ann å bruke flere ratt/pedaler (evt PC-ratt?)?
Har lite peiling ellers, så hvordan er det med modding til de to, og går det ann å laste ned og brenne spill (CD el DVD)?
Vil ikke ha for mye tull og tøys og tidkrevende innstillinger.
Vil heller ikke bruke for mye penger på spill og modding..

Forresten bra at de siste innleggene her har med litt argumentasjon om hvorfor det ene er bedre enn det andre, i stedet for "den er best".
 

Zamot

Medlem
27 Mar 2003
2.664
0
0
Gidder jo ikke kjøpe spill som en ikke vet er kult engang.. Så kan evt. kjøpe hvis man finner et kult spill (som man har lastet ned). Men hvordan er de forskjellige maskinene på dette området??

PS! Hvem har vel ikke lastet ned Mp3 eller software? :lol:
 

Dimacruz

Medlem
17 Feb 2003
2.694
0
36
Broren min har kjøpt en xbox med sånn greie inni så han kan spille brente spill. Det er også nettverkskort i den så han har den kobla til pcn. Han bare laster ned spill og legger det rett inn på harddisken på xboxen.

Det er en flott og oversiktig meny på xboxen. Der kan han velge og vrake av alt som er av divx og vcd på pcn og se de på xboxen. Ganske stilig egentlig.
 

sjokomelk

Medlem
27 Jul 2003
429
0
0
Vil heller anbefale å kjøpe en konsoll som har de spillene man vil spille.

Har selv en GC fordi sambo og jeg er noen nintendo nostalgikere (mest sambo, men hun har vokst opp med nintendo, min første konsoll var en N64)
 

_LarZen_

Medlem
8 Jun 2003
3.576
0
36
Jeg har Ps2,Gamecube og Xbox. Min mening er at en må ha både Gamecube OG Xbox. Grafikken på ps2 er etter min mening alt for dårlig nå idag. Det som er positivt med ps2 er at det finnes utrolig mange spill til den og den er vel den fineste maskinen å se på.... Det finnes noen spill som kun kommer på gamecube og ingen av di andre maskinene som du bare ikke kan gå glipp av...tenker på Resident Evil serien(oppussette versjoner + noen nye),Metroid Prime,Zelda osv.....dem kommer aldri til å komme på noen andre konsoller. Derefor MÅ du ha en cube. Når det gjelder xbox'en så er det noen konge titler der også. Halo er jo bare porn! Halo 2 kommer snart også, og det ser helt utrolig ut og for å ikke glemme Fable!! Omtrent alle spilla som kommer på Xbox kommer også på ps2 og pc. Men på ps2 så er da grafikken slik den var på ps1 når ps2 kom....og på en pc så må du koste på noe voldsomt for at det skal gå som en drømm! Det aller beste er selvf å ha et monster av en pc å spille på. Men hvem gidder å bruke 20 laken på en pc?(huff...dumme meg...*angrer*) En annen ting er at på xbox så er det 5.1 lyd i omtrent alle spill! Og der utrolig morro altså! Er doby prologic 2 på gamecuben.
Du sier du har 4000,- å kjøpe for...da kan du få en Gamecube til 1495,- og en Xbox til ca 1700,-(med 2 spill+++) Dette er priser fra Elkjøp.... Spør du meg så er det ikke noe å tenke på. For det beste innen spill så er det bare å bla opp.....