Hvilke filmer så du igår kveld? (minianmeldelser)


edding

Medlem
12 Okt 2005
1.110
0
0
Så også FF 5 i går. Og det er anabol overdrive fra tenninga slås på.

- Men han Dominic Toretto må få av seg den helsetrøya. Faren min hadde samme på 50-tallet :mrgreen:

Lyden var meget bra og bildet helt ok, så totalt en 5er bør denne få.
 

Mr Jetta

Medlem
9 Aug 2005
856
0
0
35
Levanger
Due Date (2010)Har hatt denne filmen en stund før jeg omsider fikk rotet meg til sett den.
Det skal sies at det blir litt lenge i mellom komediene vises i vår hjemmekino da jeg har erfart at de sjelden er så morro som de selv ønsker å være,
samt at de sjelden er noen lydfilmer slik vi hjemmekinofantaster liker å verdsette..
Filmen var artig selv om den ikke var direkte nytenkende og overrasket ikke særlig i løpet av den 1,5timen den varte. Men jeg lo godt flere ganger så må vel si meg greit fornøyd.

Film


Lyd og bilde
 

EvenAug

Medlem
19 Jul 2011
682
0
0
2012 og The book of Eli

2012:Bortkastet tid! Kort sagt bestod filmen av store overdrivelser, altfor mye "flaks" og verst av alt: Det tok evigheter før filmen ble interessant. Den første timen eller halvannen time gav meg ingenting. Heldigvis snudde filmen og reddet seg inn med en nogenlunde avslutning.

Terningkast: 2!

The book of Eli:En film som falt i smak! Denne filmen byr både på humor, følelser, action og en god handling. Absolutt verdt å se!

Terningkast 4/5
 

EvenAug

Medlem
19 Jul 2011
682
0
0
ThorFør jeg så filmen tenkte jeg at dette var en middelsgod film hvor vi befinner oss i et tidsrom hvor norrøn mytologi hadde sine glansdager.

Men filmen var heldigvis ikke slik. Thor byr på en god blanding av norrønt og nåtid ved å dele verdensrommet i "riker". Når så ulike verdner/riker møtes, får man noen humoristiske scener. Bra film, godt skuespill, god handling, greit tema, men litt tam lyd.
Hadde lyden vært bedre ville filmen bikket over på terningkast 5, men desverre ble det en sterk 4'er fra meg!
 

Bombadil

Medlem
13 Okt 2004
457
0
0
30
Johnny English RebornI respekt for Rowan Atkinson og Chess kinotirsdag så jeg denne filmen i går.

Jeg gikk inn med lave forventninger og sparte meg selv for en skuffelse. Filmen har ikke noe med den forrige filmen å gjøre, og det er kun Rowan Atkinson selv som er med videre.
Handlingen baserer seg på at Johnny English må komme tilbake fra eksil for å undersøke en konspirasjon om å myrde den kinesiske statsministeren. Historien er akkurat så tam som man kan forvente, men problemet med filmen ligger ikke hovedsaklig der.

Jeg leste et intervju med Rowan Atkinson hvor det ble forklart at dette skal være en familiefilm. Det forklarer kanskje hvorfor humoren er utført som den er, mange av vitsene forklares for å forsikre publikum om at dem forstår dem. Dette bryter opp med flyten i filmen og undertrykker all form for historie.

Resten av humoren bygger på Atkinsons øyenbryn og ansiktsuttrykk (som i og for seg er flott ^^). Jeg satte også pris på hvordan Atkinson som en voksen mann ikke lenger trengte å være så fysisk sterk, men som hans Tibetanske læremester sier: "with age comes wisdom". Dette fungerte spesielt godt i en parkour-forfølgelsesscene alle James Bond Casino Royale.

Så jeg var sånn middels fornøyd med filmen. Hadde det vært en hvilken som helst annen skuespiller enn Atkinson ville jeg vært enda mer negativ.
 

Audiomur

Medlem
18 Feb 2005
6.216
0
0
"Transformatorane 3"

Hadde meget lave forvetninger til denne filmen på forhånd, synd de var helt korrekte. Filmen har en syltynn story og dessverre ga actionscenen meg svært lite glede i tillegg. Da er det liksom ikke så mye glede seg over igjen, bortsett fra "spessial"-effektene som jeg syns var meget bra. Likte første film godt, men de to siste kunne jeg fint klart meg uten.

Film: 3
Bilde: farger
Lyd: ja
 

Andreas21

Medlem
24 Okt 2006
9.368
9
38
Drammen
Audiomur skrev:
"Transformatorane 3"

Hadde meget lave forvetninger til denne filmen på forhånd, synd de var helt korrekte. Filmen har en syltynn story og dessverre ga actionscenen meg svært lite glede i tillegg. Da er det liksom ikke så mye glede seg over igjen, bortsett fra "spessial"-effektene som jeg syns var meget bra. Likte første film godt, men de to siste kunne jeg fint klart meg uten.

Film: 3
Bilde: farger
Lyd: ja
Man kan si mye forskjellig om filmen, men hvis du så den på BD har den bilde og lydkvalitet i referenseklasse!:D
 

Audiomur

Medlem
18 Feb 2005
6.216
0
0
Det har du sikkert helt rett i. Jeg skreiv "farger" bare fordi bilde og lydkvalitet på film ikke er så viktig for meg. Story og skuespillerprestasjoner er det viktigste for min del. Det skader jo selvfølgelig ikke at bilde og lyd er bra, men det er ikke noe jeg henger meg opp i på film. På musikkdvd er jeg derimot kresen på lyd, og setter større pris på godt bilde. Litt merkelig egentlig, men det er nå mine prioriteringer.

Det er ikke det, står det en DVD og BD av samme film i hylla plukker jeg med meg BD-utgaven.
 

corleone

Medlem
12 Jul 2006
1.970
0
0
43
Pirates of the Carribean

Så Pirates of the Caribbean- On stranger tides her om dagen.
Denne gangen er Jack på jakt etter ungdomskilden.
Synes det burde vært stopp etter film nr 3 for denne syns jeg manglet det meste de første filmene hadde mye av, sjarm og humor var det ikke mye av her. Filmen virker som et hastverkprosjekt og har med flere uinspirerende karakterer, de fleste fra den gamle gjengen mangler her.
 

Mr Jetta

Medlem
9 Aug 2005
856
0
0
35
Levanger
Varg Veum -Dødens drabanter


Filmen er i typisk Varg Veum-stil, men grei underholdning. Men uten Floberg og Seim hadde det nok blit stusslig.

Film


Lyd og bilde
 

aleksander8

Medlem
19 Feb 2007
8.434
0
0
www.wuudiy.blogspot.com
Pelle erobrerenDenne handler om far og sønn som drar fra hjemmet i sverige til danmark i søken på et bedre liv, de oppdager snart at danmark ikke er noe paradis slik de har blitt fortalt.

Veldig sterk historie, filmen er lang men god, en aldri så liten undervurdert perle.

lyd og bilde er fra 1987, så ikke ha så høye forventninger.

jeg gir den en femmer på terningen.
 

Vedlegg

EvenAug

Medlem
19 Jul 2011
682
0
0
Rambo - First blood

Igår var madammen ute og jeg kunne sette på en "god gammel guttefilm". Valget ble Rambo - first blood. En godbit fra tidlig 80 tallet, som er verdt å ta frem en gang i ny og ne.lyd: 3, bilde: 3 - helhetlig: 4 :p
 

corleone

Medlem
12 Jul 2006
1.970
0
0
43
Drive Angry

Så igår Drive Angry. Nicolas Cage spiller Milton som har rømt fra ******* for å hevne drapet på sin datter og redde sitt barnebarn fra en sekt.
Dette er rett og slett en tøff og morsom actionfilm, endelig en rolle som virkelig kler Cage som har hatt endel dårlige opptredener de siste årene.
Koste meg med denne, var ikke helt fornøyd med slutten men det ødela ikke totalopplevelsen.
Meget bra bilde og utrolig dynamisk lydspor.
 

EvenAug

Medlem
19 Jul 2011
682
0
0
No strings attached

I går så jeg denne med madammen:Det som overraskte meg var bildekvaliteten. Helt utmerket bilde! Når det gjelder filmen var den som alle andre jentefilmer - du vet slutten etter 5 min. Alt i alt en bra film, tatt sjanger i betraktning.
 

runefalk

Medlem
2 Jun 2010
3.530
0
0
45
avforum.no
Så nettopp The Terminator - Ultimate Edition
Ble faktisk overrasket over lyden til og være dvd og så pass gammel
film8) Handlingen kjenner vel de fleste.Kul film iallefall:)
 

mackanzocz

Medlem
11 Sep 2005
3.298
2
38


Blir aldrig trött av denna egentligen. Fantastisk konsert. Även om det är DVD gör den sig gott uppskalerad.