Hva skal jeg ta?


Showa

Medlem
8 Sep 2010
15
0
0
Hei, akkurat kjøpt meg ny tv og flytter nå inn i leilighet. Mangler bare hjemmekinosystem. Er veldig Fan av små høytalere og bestemt meg for at det passer best da stua heller ikke er så stor.

Har tittet på Bose V25. Dette kan jeg få nytt av en venn til 18000,- Vet bose er generelt overpriset, så jeg tar det helt klart med i vurderingen da jeg får det til 18k. Virker bra.

Har også tittet på B&W M1 høytalere med B&W PV1 Sub.
Og Kef KHT-3005.
Syntes disse hjemmekino systemene hadde veldig bra størrelse og relativt bra lyd.

Hvem er best/ville dere tatt, og har dere evt. noen andre å anbefale?

M.v.h. Showa
 

kicks

Medlem
17 Sep 2008
350
0
0
flickr.com
Jeg har selv hatt kef kht 3005, og hatt demo med bose v35. I mine ører er kefene en klasse over bose. Var mye mer hifi lyd fra kefene enn bose. Lyden var klarere, bedre samspill mellom sub og sattelitt og mer trykk i bassen. Det kan ha noe med rommet bose sto i da jeg vet at det ikke er det beste. Holder uansett en knapp på kef, men min mening er kanskje litt preget av at jeg har hatt de selv.
 

JosRuu

Medlem
30 Jul 2010
3.811
0
0
Østre Toten
Støtter forslaget om B&W. Litt fordi jeg er B&W fan:), har ikke hørt Kef og er generelt imot overprisingen Bose driver med samt at man aldri leser en test der de får topp score.
Noe de burde i mine øyne for å kompansere for prisen...
 

rs_banditt

Medlem
21 Apr 2004
6.225
0
0
Ja! Det er ganske enkelt ikke verd prisen! Hadde det kostet 10K så hadde det vært mere verd det er min mening. Har satt opp en del BOSE og de spiller OK helt til en ser på pris lappen. KEF3005 er betydlig bedre i mine ører. B&W har jeg ikke hørdt desverre. Du får et sort overlapp på Bose som gjør at lyden blir "hul". Dette får du ikke med andre sub/sat systemer i samme grad da satelittene spiller lengere ned i frekvens.