htpc som pvr tuner?


retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
Hvis man skal bruke htpc som pvr tuner til satelitt, trenger man da tv kort med 2 antenne koblinger lik min CD pvr tuner, eller blir signalet delt i tv kortet?
Har så vidt begynt å sjekke om dette å da finner jeg stort sett bare tv kort med 1 antenne tilkobling!?
 

retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
Sende mail til TBS og fikk til svar at det skulle komme i begynnelsen av det her året, men hadde ikke noe eksakt dato!
 

totalt_anonym

Medlem
24 Feb 2011
12
0
0
Hei, når du skal handle DVB kort til PC er det mange feller å gå i.. noen produsenter bruker en pci til usb kontroller som er forferdelig dårlig. Kortet kan se ut som et pci kort, men egentlig er det usb. Alle DVB-S2 kort på USB er dårlig ser det ut som etter mye forumlesing. Jeg gikk for DigitalDevices Cine S2 kort basert på diverse forum anbefalinger og er meget fornøyd med dette..
Kan anbefale denne siden for å lese seg opp litt på temaet: Categories - LinuxTVWiki
 

totalt_anonym

Medlem
24 Feb 2011
12
0
0
Nei, jeg bruker Smargo leser og softcam (litt billigere), men dersom du ikke er litt inne på dette kan du spare deg for mye trøbbel ved å bestille med dette CI-kortet.
 

totalt_anonym

Medlem
24 Feb 2011
12
0
0
Har du noen ideer om hvilken vei du vil gå med dette prosjektet softwaremessig? Jeg har nettopp satt opp mitt system basert på Ubuntu OS, TVHeadend som backend og XBMC PVR Lars Opdenkamp som frontend. Det ser ut og oppfører seg veldig lekkert, men kan kræsje nå og da i og med at dette ikke enda er på beta stadiet.. (det er jo det som er fett, hehe). Det er veldig enkelt å legge inn PPA'en fra Lars Opdenkamp og TVHeadend. Siste revisjon jeg kjører nå har jeg bygd fra source og integrert Spotify (dette er ikke like lett), begynner å få det rimelig stabilt (ca en kræsj i døgnet).
Viss du tenker linux bør du absolutt vurdere denne løsningen da TVHeadend er 10 ganger kjappere og lettere enn MythTV (har prøvd begge).
 

retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
He he har allerede bestilt kort og leser fra digitaldevice! Tenkte å bruke mediacentre i første omgang da jeg ikke har så mye peiling på dette enda!
 

totalt_anonym

Medlem
24 Feb 2011
12
0
0
Peiling kommer av seg selv. Når jeg begynte dette prosjektet for 6 uker siden hadde jeg aldri tatt i linux før, har litt grunnleggende erfaring fra C, men herregud, det var jo som å lære seg å sykle på nytt... ca en uke med banning og nå er det veldig gøy. Mitt råd er å få det til å virke i windows miljø og bruke det en stund.. er det greit nok for deg så bare bli der. Han som jeg kjøpte kortet av hadde brukt mediaportal og samme CI interface du har kjøpt i windows miljø og var veldig fornøyd. Dersom du finner ut at du vil ha en mer custom løsning der alt bare går litt raskere og kan tweakes mer går du for linux... Når jeg har fått mitt system helt stabilt skal jeg lage en how-to her for et komplett XBMC HD PVR med integrert Spotify og automatisk torrent nedlasting.
 

retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
Ja da holder jeg meg til windows i første omgang! Ser fram til din how to, håper du får det til å fungere!
 

retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
Da har jeg kommet så langt at htpc er ferdig bygd, med tv kort fra digital device, og i dag fikk jeg cam fra cableworld i danmark, canaldigital godkjent strong cam.
Problemet jeg har nå er at jeg ikke får inn noen av kanalene jeg skal ha, mener selv at det er pairing mellom cam og kort som er problemet. Snakket med noen på chaten hos CD om dette og hun påsto at jeg ikke fikk pairet uten å ha skrevet kontrakt med dem jeg kjøpte camen av og at jeg måtte ha en godkjent tv for dette (idtv). Noen som har noen anelse om hvordan jeg skal løse dette problemet? Må legge til at jeg bruker for øyeblikket win mediacenter og parabol altså dvb-s.
 

retromotor

Medlem
4 Feb 2011
48
0
0
Hei igjen, har nå fått igjen pengene mine fra cableworld som ikke kunne hjelpe meg med parring av cam. Kjøpte ny cam fra HIFI klubben som kunne hjelpe meg med parring. Fikk tilsend nytt kort fra CD, men fremdeles får jeg ikke sett noe tv med htpc`n. Alle de vanlige kanalene kommer opp med hengelåssymbol i kanaloversikten fremdeles. Noen som har noen tips å komme med? Finnes det noe program jeg kan bruke for å se att cammen og kortet fungerer sammen?
 

Doser_86

Medlem
2 Jul 2008
1.019
0
0
Bruker du Windows Media Center?
Dette ga jeg opp med en gang!

Sett opp MediaPortal isteden, så fungerer tv delen så å si med en gang. I Mediaportal har du frihet til å gjøre ting også.

Driver å setter opp på min andre maskin med tvkort nå.