Hodetelefonforsterker! Fiio E11 vs E17


Olimaen

Medlem
21 Nov 2010
245
0
0
Hallo!

Har lenge sittet og fundert på hodetelefonforsterker, og kommet frem til at jeg vil ha noe portabelt som jeg kan koble mot macbooken min... Har gjort en god del research og silt det ned til Fiio sine forsterkere. Eneste er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg skal velge når det gjelder E11 og E17...

Headsettet jeg bruker er Beyerdynamic dt770 32 ohm.

Hvis vi nå setter den ganske betydelige prisforskjellen til sides, hvilken av disse to vil være mest fornuftig? Har fått inntrykk av at det alltid vil være en fordel og koble forsterkeren til maskinen via optisk for å slippe støy, samt få høyere bitrate. Men vil E17 med sin integrerte dac være et bedre valg bare på grunn av dette? Eller vil den dacløse men dog kraftigere forsterkeren til E11 veie opp dette?

Vet det allerede er noen tråder om akkurat dette temaet, men ingen gir et direkte svar på "dilemmaet".

Håper noen kan si noe om dette!

EDIT: 32 ohm selvfølgelig, ikke 16... ;)
 

Olimaen

Medlem
21 Nov 2010
245
0
0
Var ikke så mye respons her da. Men nå har jeg altså kjøpt inn E17... Ble betraktelig bedre lyd med Beyerdynamic´en. Med vanlig Koss headsett var det ikke så mye å snakke om da disse allerede er så lettdrevne i seg selv. Kanskje litt mer detaljert bass... Når det gjelder Beyerdynamic derimot, så åpnet lydbildet seg betraktelig, samt at bassen kom skikkelig til overflaten. Også verdt å nevne at ukjente detaljer i musikken dukket opp! Fikk ikke akkurat like mye bakoversveis som jeg fikk da jeg koblet opp den 10000 kr dyrere komboen Hegel HD10 og Musical Fidelity M1, men herregud, det skulle bare mangle... Satser på at det blir enda litt bedre lyd etter litt innspilling! Skal du drive litt tyngre høretelefoner, så er dette et veldig greit kjøp!