Get HD pvr - lyd ut av sync


mhjo

Medlem
25 Jun 2006
668
0
0
Har hatt Get boksen et års tid, koblet til receiver med spdif (phono) og Tv med HDMI. Dette har funket fint inntil en uke siden.

Da gikk lyd og bilde ut av sync. Jeg tok "factory reeset" på receiver - det hjalp ikke. Jeg tok "factory reset" på Get boks, og det hjalp, men den gikk sakte men sikkert ut av sync etter noen timer/dager. "Factory rest" fikset dette hver gang, men den gikk tilbake til gamle synder igjen på samme måte.

I går byttet jeg GET boks, men den nye oppfører seg på samme måte. Nå sitter jeg fast..

Noen ideer?
 

randall

Medlem
9 Des 2006
4.315
0
36
Oslo
Har GET HD-PVR selv. Opplever du det på alle kanaler?
Pga problemer hos GET så har NRK's HD-kanaler vært veldig ute av sync et par uker nå (virker som det er noe bedre i kveld).
Ellers har jeg ingen sync-problemer. Jeg har selvsagt justert inn litt delay i receiver pga den naturlige signalprosesseringsforsinkelsen (puh..).
 

YZF

Medlem
20 Sep 2005
98
0
0
Hvis det kun er NRK sine HD kanaler du opplever synk problemer på, så er det høyst sannsynlig ikke noe feil på utstyret ditt.

Hvis du går inn på Get sine sider og ser på driftsmeldingene der så vil du se at det er et kjent problem som de jobber for å løse.

Vedrørende synk problemene med NRK HD kanalene, så kan muligens denne artikkelen forklare litt av problemene:

NÃ¥ kommer 5.1 til alle

Det blir da sannsynligvis løst om ikke alt for lang tid.
 

mhjo

Medlem
25 Jun 2006
668
0
0
Takk for innspill. ja det stemmer - det er kun HD kanalene. Meldte fra nok en gang til GET i dag. Kundebehandleren hadde ikke hørt om problemet...
 

mhjo

Medlem
25 Jun 2006
668
0
0
Fortsatt sync-problemer. Get sendte mail at de hadde problem, men "jobbet med saken"
 

KarlOveman

Medlem
1 Feb 2011
63
0
0
Sync-problemene har vart mye lenger her hos oss. Og fortsatt er det ikke Dolby Digital på NRKs HD-kanaler. Selv SVT sine standardsendinger (ikke HD) har surround. Synd dette skal være så vanskelig for NRK i det Herrens år 2012 ...
 

KarlOveman

Medlem
1 Feb 2011
63
0
0
"Imponerende" av Get

Begynner å bli lei av å ikke ha Dolby Digital (flerkanals) lyd på NRKs HD-sendinger (i alle fall på filmer og nye serier). Sendte derfor forespørsel til Gets kundeservice, siden det er et drøyt år siden de først sa at de skulle fikse dette.

Svaret kom nå:

Dette har vi dessverre ingen informasjon om, vi vil anbefale deg å ta
kontakt med NRK om dette.


Jesus ...!