Flere som liker øl?


Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Lagunitas innfridde ikke helt, hadde ventet en mer "urørt" sak, liker ikke filtrerte øl.
 

Rotja

Medlem
24 Okt 2006
8.884
0
0
www.tjameg.com
Fortsetter med bruce i hyde park, skuffende lyd men god konsert på blå plate
Selv har jeg kun
[FONT=verdana, arial, sans-serif]Bruce Springsteen with the Sessions Band Live in Dublin[/FONT]
[FONT=verdana, arial, sans-serif]som jeg likte svært godt da jeg fikk den, en av de første BD konserter jeg skaffet meg. Har fått kritikk for å være litt mørk i bildekvaliteten men stemningen på scenen og i salen er upåklagelig.
Forøvrig noen få grønne Tuborg pils nå.
[/FONT]
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.925
0
36
Nordfjord
Selv har jeg kun
Bruce Springsteen with the Sessions Band Live in Dublin
som jeg likte svært godt da jeg fikk den, en av de første BD konserter jeg skaffet meg. Har fått kritikk for å være litt mørk i bildekvaliteten men stemningen på scenen og i salen er upåklagelig.
Forøvrig noen få grønne Tuborg pils nå.
Grei lyd på begge platene, uten å være helt i toppsjiktet. Bildet på "Dublin" er slett ikke bra, mens på "Hyde" er det knallbra. Stemningen på begge konsertene er det lite å si på. Helt fantastisk. :)

Fikk Roy Orbison og Metallica (Through the Never) i postkassa i forgårs. Metallica hadde vært kanon hadde det ikke vært for "filmen". En ren konsert i den kvaliteten ville vært konge. Orbison var en flott konsert.
 

Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Synes Metallica filmen er dødsbra, elsker filmen som gjør konserten til en gigantisk musikkvideo. Synd jeg ikke kan spille den så mye på full guffe. Kona liker ikke musikken. Men når katten er borte hedbanger musefar på bordet. :)
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.925
0
36
Nordfjord
Hadde vært fint om det var to versjoner. En ren konsert, og en "musikkvideo". :) Forøvrig typisk at en uke etter jeg bestilte den fra "det store utland" dukket den opp til 99,- på platekompaniet...
 

Danke

Aktiv
4 Aug 2007
11.998
104
63
Har handlet noen rimelige systemøl i dag, samt fått en filipinsk sterkøl...

De jeg handlet var Slottskellarns Porter, Innis & gunn Rum finish, og Mikeller American Dream.

Har et par IPA fra før også, Napa Smith og Belhaven....

Får se hva jeg rekker å smake gjennom idag.
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.925
0
36
Nordfjord
Mye spennende der Danke. :) Blir rolig her i kveld. Vært på jobb, og så bestemte vi oss for å ta for oss garasjen i dag. Skulle begynne i morgen, men vi handla reoler i dag og da begynte vi likegodt. Garasjen har vi gitt opp som garasje for lenge siden, og den skal fungere som bod. Vi ofret 12-13m2 med lagringsplass da vi bygget ut kjellerstuen, så det har vært planen lenge. Vi kom ikke veldig langt, men fikk startet i alle fall. Nå blir det en Brown Ale og noen IPA etterpå. Alt hjemmelaget. Neil Young spilleliste på anlegget. :)

Ha en fin helg karer. :)
 

Rotja

Medlem
24 Okt 2006
8.884
0
0
www.tjameg.com
Ingen spennende øl å fortelle om. Fri i morgen etter jobbe helg. I passelige avslappende siget her nå etter tre-fire øl. Så jeg bare skravler i vei over tastaturet nå. Kylie spiller via iTunes Festival appen på Apple TV. Bare kos foran herlige anlegget her nå. Vel, ikke anstreng dere for mye gutter. Slapp av, la livet kommer til dere som det kommer til meg. I morgen kommer en ny og etter værvarselet en regn full dag.
 

teddytusen

Medlem
27 Des 2005
24.925
0
36
Nordfjord
Aldri tenkt på iTunes festival før du nevnte det Rotja. Kikka innom for første gang før i dag. Sjekket bare noen snutter, men virker som om kvaliteten er grei. :)

Har ikke sjekka værvarselet for morgendagen, men vi har hatt noen merkelige dager her i alle fall. Tempen bikket 20 grader i går, og har vært på 17-18 grader de siste 3-4 dagene. En bekjent som jobber natt tok bilde av gradestokken i dag morges i 6-tiden. 18,5 grader. :eek: