Finnes det en tuner som møter disse krav? Opptak, mediaspiller med mer


Uteligger66

Medlem
5 Aug 2009
30
0
0
Jeg har per i dag følgende utstyr:
- Philips TV med kort fra canal digital(kabel tv) med PVR funksjon
- Boxee mediaspiller
- En hjemmeserver (ubuntu, brukes til filserver, kjører hele døgnet)


Finnes det en tuner som møter følgende krav, evt hva er alternativene som kommer nærmest?

- Kompabilitet med canal digital /m kort

- Opptaksmulighet i HD på server, antakelig i form av et mounted cifs-punkt. Opptakene skal lagres i åpent format, uten noe som helst form for DRM eller annet ****.

- Et godt grensesnitt for avspilling av eksterne media, tilsvarende det boxee gjør i dag. Indeksering av filmer/serier osv er ønskelig.

- Et god internettgrensesnitt slik at planlegging av opptak kan gjøres over nettleseren.


Jeg har sett litt rundt på blant annet dreambox 500HD og VU+ solo, men ikke helt fått klarhet i hva disse boksene er kapable til. Kompromiss av funksjoner kan selvsagt inngås, det viktigste er at tuneren kan lagre opptak DRM fritt på serveren i et fornuftig mappesystem som deretter kan spilles av via boxee.

Stiller jeg altfor høye krav her, eller kan jeg få alt dette i en boks?
 

jalla0998

Medlem
21 Apr 2010
354
0
0
Hva med å bruke den serveren du har, putte inn et tunerkort (eller flere) og kjøre MythTV?
 

Soundfre@k

Medlem
20 Nov 2003
13.017
0
0
Evnt om du har PC med windows kan du kjøpe DVBLogic. Kan også sende til bærbare enheter. Det skal etter sigende jobbes med linux-versjon (server-side programvaren), men denne er ute i det "blå" enda.

Støtter avspilling og opptaksprogrammering via ios, android og nettleser. Finnes plugin til Boxee og XBMC (beta). Den er laget for å jobbe mot WMC, men du trenger ikke å bruke den delen.

I siste versjon (og med tredjepartprogramvare) kan man også slippe transcoding på ios-enheter, noe som gjør det lettere for serveren.
 

Uteligger66

Medlem
5 Aug 2009
30
0
0
Takk for tilbakelmelding, spesielt dvbLogic så sinnsykt lekkert ut på boxee! Men har dessverre ingen windows pc til formålet.