Film ratings - 5 ratings på samme side


willyb1973

Medlem
25 Nov 2011
18
0
0
Hei,

holder på med et prosjekt anysearch.com hvor det er et filmsøk..

Har jobbet mye med det og siden viser nå 5 forskjellige ratings for en film, og en beregnet 'average rating' samt mere info og linker.

Ønsker tilbkemeldinger på siden og forslag til utvidelser på filmfunksjonen.

Tenkte at dette forumet måtte være riktig plass å spørre..


Siden er ikke åpen enda da den ikke er ferdig, og man må logge inn med Google eller facebook konto (spør ikke om noen tilganger, 100% sikkert)

På forhånd takk!

avatar.PNG
 

ask4me2

Super Moderator
Medlem av ledelsen
11 Aug 2004
14.899
30
48
Det kan jo være interessant med en slik sammenlignings side der man kan sammenligne flere karakterer fra 5 kilder samtidig.
Regner med at det kan bli en del karakter forskjeller på filmer som typisk er rettet mot det amerikanske eller det europeiske markedet. Britisk humor er f.eks ikke alltid like vellykket over dammen...

Ser det ellers er en del filmomtaler i f.eks lyd og bilde der lyd sporet og bildekvalitet i 2D eller 3D opplevelsen oppgis for BD utgivelsen osv.
Det blir kanskje vanskelig å få til på en slik sammenlignings side ettersom utgivelsene kan variere noe ut i fra DB sin sone utgivelse osv.

For Avatar sin del, kunne det vært litt interessant å se om det er forskjellig karakter for 2D og 3D, ettersom filmen vel ble ansett som et gjennombrudd innen teknologi for sin utvikling av 3D-visning, og stereoskopisk filmproduksjon med kameraer som ble laget spesielt for Avatar filmen.
 

muuh

Medlem
10 Jun 2008
1.295
12
38
trodde metacritic allerede viser snitt rating hentet fra andre kilder, og ikke er en "egen" vurdering ?
 

willyb1973

Medlem
25 Nov 2011
18
0
0
trodde metacritic allerede viser snitt rating hentet fra andre kilder, og ikke er en "egen" vurdering ?
Det er korrekt Metacritic ratingen er en score de samler inn fra menge 'profesjonelle' kritikere. Samme med TomatoMeter. De andre er 'user scores'.

Har tenkt på å lage et gjennomsnitt for profesjonelle og et for bruker-rating, da de kan være ganske forskjellige på noen filmer..