Ett triks som fjerner RGB flimmer på Nec-HT-1000


snausen

Medlem
14 Jan 2003
72
0
0
Min frustrasjon over regnbuer er nå et tilbakelagt kapittel. Trikset: Dyre component kabler fjernet alle synlige regnbuer, og jeg har en test grupppe på 15 personer :lol: Component kabel er en gull 'monster', og jeg ser tydelig forskjell når man bytter kilde. Fikk mange små eletriske støt under gårsdagen testing, så det var nok mennesklig og ikke maskinell feil som medførte dårlig bilde :roll: . Varmen i fargene ble også lagt på minimum. Nec-HT-1000 er er oppgradert fra bra til best !
Facinerende å se at rett type kabel har så stor innvirkning. Det hører med til historien at det er 9 meter mellom DVD spiller og Prosjektor......
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
44.841
63
48
41
www.avforum.no
Hei

Det var jo fint at ting ble bedre! Er nok heller innstillingene (fargeintensitet ned etc.) som har bidratt til å redusere RGB-flimmeret, men kabelen bidrar nok med sitt i forhold til bildekvalitet!

Du vil uansett kunne redusere RGB-flimmeret noe ved å senere bytte til en hjemmekinoPC eller rett og slett kjøpe deg sone1 film, det er jo etterhert blitt både enkelt og rimelig i innkjøp!