Elder Scrolls: Skyrim -noen som gleder seg?


Danke

Medlem
4 Aug 2007
11.318
9
38
Ender skrev:
Nei, egentlig ikke. Du surrer litt rundt med romskipet på kartet men man kan vel ikke akkurat kalle det å styre noe som helst.

Nærmeste jeg kan komme på Eve i småformat må være den gamle Homeworld serien, likte den veldig godt men tror nok ikke den er fornyet på mange år. Eve er jo på grensen til selvsadisme, brutalt vanskelig og driter du deg ut så svir det sinnsykt...


Lattis kurve.. Det som fenger er et stort univers å utforske, krige som pilot med romskip og å utforske verdener og samtale med mennesker..

Men vet at Eve er for vanskelig for folk flest, og et sånt altoppslukende liv vil jeg vel egentlig ikke ha... bye, bye kone jobb, fritid,osv...
 

TorTorden

Medlem
21 Jan 2012
12.105
0
36
Greia er at eve faktiskt kan være både det mest hardcore du kan hive deg inn på eller det mest laidback minst hardcore du kan kaste bort en par timer i uka på.
Det kommer helt ann på hva du selv kanskje vil legge i det og at selve skill treninga foregår i sanntid selv når du ikke spiller kan du fint ta noen ukers pause uten og 'muste' karakter progresjon.

Her er en annen artig sak. Laangt nærmere sannheta enn mange ville tro var mulig..