Dreamscreen og Harmony


Terra73

Medlem
2 Jan 2005
108
0
0
Hei

Har kjøpt Dreamscreen V3 Tab lerret og det fulgte med RF fjernkontroll. Har noen fått dette til å fungere med ir (Harmony Ultimate)? Det er en knapp i styringsboksen som tydeligvis har noe med fjernfunksjonen å gjøre. Er sikkert bare de som har hatt samme problem som skjønte bæret av dette, men prøver meg.
 

TorTorden

Medlem
21 Jan 2012
12.245
0
36
Er nok ikke mulig og bruke harmony med RF versjonen, jeg tror jeg kanskje var en av de siste som fikk tak på versjonen av dette med IR kontrol og selv med denne var ikke harmony helt sammarbeids villig, men magisk etter ca 6 måneder eller noe hadde harmony kontrollen min fått en fw oppdatering så den faktiskt klarte og lese ir koden noe som var en komplett umulighet tidligere.

Tror beste løsningen er og prøve 12v trigger funksjonen, men er jo ikke alle projektorer som har dette, man kan bruke trigger fra receiver så vør være en mulighet.
 

Terra73

Medlem
2 Jan 2005
108
0
0
Takk for svar. Ser at du har samme lerret, mitt har nå hengt seg i posisjon midt på da jeg har forsøkt å justere fallet. Får det hverken opp eller ned. Opplevde du det og hva er løsningen?
 

TorTorden

Medlem
21 Jan 2012
12.245
0
36
Ja den justeringen er sær, du må prøve og justere ganske hurtig for at det skal justere seg automatisk. Etter en stund vil det kneppe i boksen og da er kommandoen for opp/ned av og uansett hva man justerer vil ikke noe skje før man trykker på knappen.

Men synes selv det ofte ikke flytter seg mens man justerer uansett så best og justere litt. Ca en kvart eller halv omdreining for og kjøre lerretet opp og senke og se hvor det stopper.

Siden jeg surra noe helt villt med dette når jeg først startet og holde en finger på stopp knappen, det var tilfeller hvor jeg hadde justert helt feil og lerretet ble nesten kvestet i toppen eller rullet ut på gulvet..

Syntes det var sykt dårlig forklart i manualen så jeg endte bare opp med prøving og felling...

Ellers er jeg godt fornøyd med lerretet med tanke på pris, skal man ha bedre tab tension må man fort legge ut 15-30k.
Da hadde jeg heller kjøpt høy kontrast ramme lerret og en sekundær projektor ;)