Dreamscreen FloorUp


LBA75

Medlem
6 Nov 2005
141
0
0
Hej

På grund af at min hjemmekino har skråtag, så kigger jeg lidt på Dreamscreens Floorup model hos AvShop

AVshop.no / DreamScreen DynaGrey AluMotor FloorUp 16:9 200cm/92"


Er der nogle som kender dette lerret?.... byggekvalitet, lerrets kvalitet, gain, kommer der bølger i lerret på grund af manglende tab-tension osv???


Vil sætte pris på alt den viden og erfaring I har med dette concept.Mvh
LBA75
 

Gorm

Administrator
13 Des 2002
40.002
40
48
51
Jessheim
Siden poden har funnet ut at han kan koble iPaden sin til en liten mikroprojektor, tenkte jeg det kunne vært greit med et lite flyttbart lerret, som tåler å være med i barnehagen og barnebursdager. Har derfor den minste utgaven av lerretet (170cm bredde) hjemme, og må si jeg var positivt overrasket over byggekvaliteten. Det er ingen tegn til bølger, og duken virker stram og fin. Det er egentlig merkelig at ikke flere har fått øynene opp for denne løsningen, som enkelt stues vekk etter bruk. Vær imidlertid oppmerksom på at den veier litt, da den har solid metall-innkapsling, og kraftige metallstag som trekker opp duken. Den flyttes likevel greit med en hånd, da den har midtplassert bærehåndtak.
 

LBA75

Medlem
6 Nov 2005
141
0
0
Hei Gorm


Tak for dit svar - vægten er okay, ikke noget problem.....faktisk skal den ikke rigtig flyttes...... pga skråtaget kan jeg bare få svært ved at klemme en kassette med tab-tension ind, hvis det skal være tradisjonelt 92" lerred


Ja, jeg synes også der er forbavsende lidt info online angående dette lerret/concept...... når man kigger folks hjemmekinos igennem, så er der jo en del med skråtag, som muligvis kunne have haft nytte af sådan et lerret......


Hvordan fungerer dette - der stå alu/motor..... kører det lige så fint op som et alm lerred, når du trykker på en knap/aktiverer det?

Hvordan er selve dugen - er den okay til hjemmekino formål? Ved at den selvfølgelig ikke kan følge med de bedste på markedet.... men til almindelig dødelige mennesker, vil den så passe til en Epson TW4400, Sony Hw20 eller enddog en JVC DLA X3???Mvh
LBA75
 

Gorm

Administrator
13 Des 2002
40.002
40
48
51
Jessheim
Det lerretet jeg har er med Dreamscreen's grå duk, og fungerer derfor meget bra i rom uten 100% lyskontroll. Det styres via fjernkontroll, der ett trykk vil kjøre det helt opp, eller helt ned. Man kan også styre det manuelt, det vil si at man når som helst kan trykke stopp, for å tilpasse høyden.

Om det vil være bølger i duken på de større lerretene kan jeg ikke svare på, for jeg har bare sett utgaven jeg har (170 bredde). Vil anta at det i alle fall ikke vil være noe verre enn et normalt nedtrekks lerret. Angående projektor, så spiller det liten rolle hvilken projektor det er snakk om. Testet med en X7 jeg har hjemme til test, og bortsett fra at bildeflaten var for liten (ble for mye lys), så fungerte det flott.
 

LBA75

Medlem
6 Nov 2005
141
0
0
Hej igenTak for dit svar Gorm


Kunne du som det sidste måske tage et enkelt billede der viser lerret og mekanismen bag det?

Hvis ikke, så skal du i hvert fald have tak alligevel


Mvh
Lars
 

LBA75

Medlem
6 Nov 2005
141
0
0
Takker

Hei GormJeg takker mange gange - fantastisk hjælp på dette forum.......


Er der evt nogle der ved om jeg som Dansker kan købe hos Av-shop og få sendt til Danmark uden store problemer med told?

Kunne godt tænke mig en Epson TW4400 eller en Sony HW20 samt en 92" udgave af dette "flooUp"lerret


Mvh
LBA75
 

LBA75

Medlem
6 Nov 2005
141
0
0
Du har ret Gorm....har lige snakket med Daniel fra Avshop, så jeg tager resten herfra - tak for hjælpen.


Mvh
Lars
 

perkforr

Medlem
26 Sep 2007
801
0
0
Jeg drar frem denne gamle tråden.

Har tenkt å kjøpe lerret og WAF er veldig viktig. Fant tilfeldigvis et Grandview lerret som er rimelig likt det som snakkes om over her, men da ikke portabelt.

Finner ikke noe info om det er hvit eller grå duk. Rommet det skal stå vil være veldig lyst så grått er uansett å foretrekke.

Er det noen som vet noe om dette produktet og har noen synspunkter om det?

WEB_Image 1778958042.Jpeg