Daiphon's kjellerkino: rampe ferdig


daiphon

Medlem
24 Feb 2010
37
0
0
Oppdatering

Oppdatering som burde komt for lenge siden.

Siden sist så har det skjedd en god del, så på sedvanlig tidsreise-vis så er det bare å fyre løs. Detter blir sannsynligvis første del av en større oppdatering som forhåpentligvis blir gjort nå i disse juletider.

To lag med gips har komp på veggen og skøyter er sparklet og fuget etter alle kunstens regler. Som dere muligens kan se så er en ryddig arbeidsplass svært overvurdert, her arbeider vi etter prinsippet om at entropi er universets naturlige tilstand.

Dette er mot lerretsveggen


Taket bakover i kinoen


Fra lerretsvegg bakover


Disse bildene ble tatt etter første runde med sparkling på det siste laget med gisps.

Og så hopper vi videre:

Her er jeg i gang med rampen.

Dette er tenkt å bli minibaren. Dette planlegges fortsatt.


Og dette er det nederste nivået. Det er ikke varmekabler i gulvet, så det ble isolert under spongulvet og det merkes allerede nå at det er mye lunere når man går på gulvet.
Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så var jeg på jakt etter noen som hadde modifisert en innerdør til å bli en lyddør. Jeg mener å huske at det var Hundsbedt som hadde denne løsningen. Denne løsningen ble vurdert hos meg også, men jeg valgte å mekke sammen hele døren selv i stedet. Det var omtrent samme arbeidsmengden, og så fikk jeg fylle hele døren med isolasjon i stedet for en forpresset dør. Bildene viser litt av konstruksjonen. Døren står som sagt inn til server-rommet. Inn til selve kinoen har jeg fått montert en Swedoor 40db lyddør.Dette var en liten smak på hva som har skjedd siden sist. Jeg håper som sagt jeg kan få tatt noen flere bilder av småprosjektene slik at disse også kan presenteres. Dersom du titter nøye på bildene over så er det mulig å skimte opptil flere ting jeg ikke har nevnt enda. Dette kommer...

more to come
 

Vedlegg

daiphon

Medlem
24 Feb 2010
37
0
0
Det har skjedd en hel del ja, jeg har bare ikke prioritert å dokumentere så alt for godt. Har prioritert å pottla i kjelleren i stedet for å sitte foran pc'n og skrive om hva jeg skal gjøre.

Men jeg skal se om jeg ikke får tatt en runde med kameraet nå til helga. Ting begynner å falle på plass, så det hadde passet godt nuh.

Stay tuned...