Creative Jukebox Zen....


Aleks

Medlem
17 Mar 2003
9
0
0
Jeg skal kanskje kjøpe mp3 spilleren: Creative Jukebox Zen, den støtter mp3, WMA og WAV, men en dag så surfet jeg litt på internett og så leste om et nytt filformat som skal være veldig bra: .ogg, kommer det til å bli mulig å laste ned en dekoder til Zen eller noe sånt slik at man kan spille av .ogg?

Noen som vet noe om radioen til Zen?
 

mag1

Tidligere Admin
11 Des 2002
1.884
0
0
www.skjegstad.com
Jeg tviler på at Creative kommer til å støtte OGG med det første. Den eneste spilleren jeg vet om som helt sikkert vil støtte det er Neuros'.
http://www.neurosaudio.com/

Fra siden deres:
"Digital Innovations and Xiph.org have pegged a Spring '03 timeframe for the delivery of the first phase of NeuRosetta and the first version of Positron. Ogg Vorbis playback will be available as a simple upgrade to the Neuros firmware (the software that runs the device) for current Neuros owners and the Positron application will be available online. There will be no charge for either. "

Det er synd det ikke finnes noen skikkelige OGG-spillere på markedet enda. OGG gir en rekke fordeler, blant annet bedre lydkvalitet.

For de som ikke kjenner til det har Fraunhofer bestemt seg for å ta seg betalt både for MP3-enkodere og dekodere. Prisen er ikke høy, men det kan bety slutten på fritt tilgjengelige avspillere. Mer her: http://www.mp3licensing.com/royalty/index.html

Mer om OGG her:
http://www.xiph.org