CES og helt dødt her... :-(


lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.317
171
63
42
www.avforum.no
Spørsmålet er jo kanskje hvor mye spennende det egentlig har skjedd på CES sånn i forhold til litt mer avansert AV? LG har -igjen- vist frem en rullbar OLED (som vil koste det hvite ut av øyet i overskuelig fremtid og fremdeles markedsføres og vises kun i 65"-størrelse), Samsung har -igjen- vist frem microLED (tiles), tror rett og slett nyhetsverdien etterhvert er begrenset... Hele elektronikkbransjen, da inkludert Apple, Samsung og LG sliter jo med å få farta på ting og tang om dagen. TVer har blitt en commodity, lyd har blitt til planke (...eller headsett) og iPhonen er det liksom ingen som bryr seg om lenger, enda bedre OLED skjerm eller ei... VR står litt på stedet hvil, og ingen større konsoll lanseringer. 2020 blir kanskje mer spennende?

FOR hjemmekinoens del er jo kommende ISE i Amsterdam mer relevant kanskje, eller CEDIA til høsten, men det har jo heller ikke der skjedd det helt store med unntak av Christies 2mill+ Dolby Cinema 27mill:1 @ 30K lumen for de virkelig spesielt interesserte som jeg personlig håper at blir å se på enten ISE om noen uker eller hvertfall CEDIA! :)
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.317
171
63
42
www.avforum.no
Du vet selv hvor stille det har vært her siden fadesen....
Hehe, ja, ingen tvil om at "V2" kverka mya av farta her, men når sant skal sies er det lite fart på AV forumer all over de siste årene, se f.eks. på nabolandet og minHembio.com eller Component.se. Selv amerikanske AVSforum.com har mistet massive mengder trafikk de siste årene. Mye er flyttet til Facebook, men det er selvsagt en kombinasjon også av den generelle utviklingen innen AV da andre segmenter, som f.eks. elbiler, har grei trafikk både på forum og Facebook.

Vi har altså ikke gitt opp, og tester just nu portering til en ny og bedre engine; XenForo. Denne plattformen tenker vi å bruke også for folk til å legge ut minHjemmekino / minHiFi-presentasjoner, samt legge til Wordpress for artikler og annen info. At vi kommer tilbake til gammel storhetstid med type 100.000 unike brukere i uka og på topp 10 av landets nettsider som vi jo var i flere år "back in the days" må vi nok se lenge etter, akk ja, you live and you learn? :) Vi hadde hvertfall våre five minutes of fame da! :)
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.317
171
63
42
www.avforum.no
Hjelper ikke med kunstig åndedrett.
Litt av årsaken til at vi fremdeles betaler i dyre dommer for kjappe servere er vel at vi har såpass respekt for den historikken som faktisk ligger her, så får vi bare se om vi sammen klarer å dra dette i gang igjen. @nordic45; du bidrar jo med mye bra innhold her inne, synd bare at ikke flere gjør det! :)
 

Hybris

Medlem
24 Okt 2003
10.959
0
36
Jeg tror også en årsak er at folks bruk av Internett i stor grad er flyttet til mobile flater. Avforum.no rett i en nettleser på mobil funker jo ikke spesielt bra.

Jeg har faktisk først i dag rotet meg til å teste Tapatalk og det fungerte jo LANGT bedre. Jeg vet dere har nevnt støtte for dette mange ganger, men kanskje det nær promoteres enda mer, og skrive litt mer detaljert hva det innebærer. Jeg hadde aldri brukt det før så informasjon om at "Nå støtter vi Tapatalk" sa meg ikke så mye.

Så til alle som leser tråden vil jeg hvertfall si at dette gjorde bruk av avforum på telefon laaangt bedre


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

sirant

Medlem
24 Jan 2010
6.985
25
48
Er nok flere årsaker til dette, men f.eks hifisentralen har jo vanvittig mange poster iløpet av en dag - så av relaterte forum er nok ikke helt dødt i 2019. Er fortsatt for mye som ikke virker her, siden virker på mange måter fortsatt halvferdig - ganske mange år etter omleggingen.


Personlig syns jeg det fortsatt er for mange kategorier også - er mange det ikke er postet i 2019, så det er vel ett klart tegn på at flere kan slåes sammen. Ser at det tilogmed er noen det ikke har vært noen innlegg i siden 2017.
 

lygren

Grunnlegger
11 Des 2002
43.317
171
63
42
www.avforum.no
Ja, Hi-Fi folket er nok hakket mer konservative hva angår switching til alternative sosiale medier... :)

Følg gjerne med på denne tråden, vi porterer nå til ny forumengine som testes "as we speak". I den forbindelse byttes også alle de øvrige tjenestene ut med enklere varianter, både minHjemmekino / HiFi, AVtorget, AVnytt og nytt system for artikler. Burde selvsagt vært en fungerende plattform fra dag 1 av og ikke 5 år senere, menmen, vi prøver da hvertfall! :)
 

Hybris

Medlem
24 Okt 2003
10.959
0
36
Det med å slå sammen noen kategorier så man får litt mer aktivitet i hver kan kanskje være lurt ja. Hvis det ikke er mye jobb da.