Braveheart og Dances with wolfes


Nito

Medlem
26 Mai 2003
1.175
0
0
Var inne på nettsiden til DVDStrax.com, og så at Braveheart skulle komme som special edition 26.06, og Dances with wolfes som special edition 04.08. Begge utgavene var med norsk tekst. Dances with wolfes skulle utgis med DTS-spor, som vistnok sone 1 ikke hadde. Kikket litt på andre nettsider, men fant ingenting om at Braveheart skulle utgis som special edition, og heller ingenting om at Dances with wolfes skulle ha noe DTS-spor. Noen andre som vet noe mere om disse filmene?
:roll:

Mvh Kjetil :D
 

audunth

Medlem
9 Jun 2003
4.048
0
36
Braveheart kommer IKKE i noen ny versjon, det er bare DVDStrax som setter ned prisen fra den 26 eller noe slikt. Pass endelig på at du ikke får UK versjonen av denne, da den er klipt.

Dances With Wolves finnes med DTS på sone 2, men den er ikke noen "nyhet". Det er imidlertid kinoversjonen av filmen, mens den nye special edition som er kommet på sone 1 er en director's cut som er ca en time lengre (men uten DTS). Den fins også på en gammel sone 0 utgivelse fra USA som har DTS og kinoversjonen. På den er filmen spredt over 2 disker.
Den versjonen de får på DVDStrax 4.8. ser ut til å være den nye SE versjonen på sone 2. Går ut ifra at den da også er director's cut versjonen.

For å finne ut hva som fins av utgivelser i forskjellige soner anbefaler jeg et besøk på disse websidene:

http://www.dvdcompare.org.uk/
http://www.bytesandbobs.com/dvdcompare/default.asp

Der kan man finne mye interessant, som at f.eks. Daredevil, som kommer ut på sone 2 en måned før sone 1, faktisk er klipt på sone 2...ihvertfall den engelske versjonen som kommer 30/6. Jeg kjøper aldri en film uten å sjekke de nevnte websider først!!


-Audun
 

vooDoo!

Medlem
5 Mar 2003
80
0
0
Har braveheart special edition med norsk tekst jeg, kjøpte på play. Ikke noe spesielt med det egentlig, følger bare med en lang kjedelig dokumentar.....
 

Nito

Medlem
26 Mai 2003
1.175
0
0
vooDoo! skrev:
Har braveheart special edition med norsk tekst jeg, kjøpte på play. Ikke noe spesielt med det egentlig, følger bare med en lang kjedelig dokumentar.....
Er det noen god utgivelse, tenker på bilde og lyd? :D
 

audunth

Medlem
9 Jun 2003
4.048
0
36
Dette står under R2: "Thanks to visitor 'Jtuomain' for confirming that the European (non UK) release would appear to be the US version as the 'throat cutting scene' is intact."

Dette virker merkelig, fordi siden UK versjonen har norsk tekst, skulle man jo tro det var den samme...jeg kjøpte uansett R1-versjonen for å være sikker.


-Audun
 

Oban

Medlem
15 Aug 2003
2.281
0
0
Dances With Wolves

Den danske versjonen av Dances With Wolves , er den lange versjonen på 227 min. Den har også et bra DTS-spor (noe sone 1 versjonen ikke har). Den har undertekster på de nordiske språk.
Men er man ute etter den beste versjonen, kan denne japanske versjonen være noe å vurdere.
 

Burre

Medlem
20 Apr 2003
8.532
0
0
40
avforum.no
Husker jeg hadde den lange versjonen på VHS..
byttet den bort til den korte versonen...
eneste flmen jeg kan tenke meg som er bedre i kort versjon...(min mening)
 

Ak

Administrator
11 Des 2002
36.041
16
38
40
Braveheart sone 2 UK (den som fås på Play.com) er klipt...sjekk www.dvdcompare.org.uk
Kjøpte nettop denne filmen, og kikket på den igår på en Hitachi PJTX-100 og en Sony HS10, og for en bildekvalitet. Kvaliteten på bildet i denne filmen er noe av det beste jeg har sett på en DVD. :D Synd den ikke har DTS.