Brave TrueHD problemer


larserikO

Medlem
10 Sep 2010
331
0
16
Ålesund
Da har jeg byttet bluray-spiller.

Med Oppo bdp-103 fungerte lydsporet som bitstream helt fint. Spilleren måtte derimot ha to forsøk før den klarte å starte disken skikkelig.

Første gang hang det seg opp i menyvalget for språk helt i starten. Dette skjedde også på forrige spiller.
 

Loffen68

Medlem
24 Aug 2005
5.558
0
0
avforum.no
Total recall

Har nå akkurat sett Total recall og har hatt store problemer med at lyden faller ut, først på Oppo'n, endte med at jeg ga opp og så den på en helt ny Pioneer BD/3D spiller, der fungerte det bra til det ble sporskifte på discen (Dual layer disc) og lyden var ute av sync, stoppet filmen og startet på nytt og ting fungerte normalt til ca 1.43 hvor hele spilleren låste seg !
Da var det bare og bruke svenske knappen (Dra ut strømledningen) og starte helt på nytt...
 

Andreas21

Medlem
24 Okt 2006
9.368
9
38
Drammen
Loffen68 skrev:
Har nå akkurat sett Total recall og har hatt store problemer med at lyden faller ut, først på Oppo'n, endte med at jeg ga opp og så den på en helt ny Pioneer BD/3D spiller, der fungerte det bra til det ble sporskifte på discen (Dual layer disc) og lyden var ute av sync, stoppet filmen og startet på nytt og ting fungerte normalt til ca 1.43 hvor hele spilleren låste seg !
Da var det bare og bruke svenske knappen (Dra ut strømledningen) og starte helt på nytt...

Denne spilles av uten problemer på Oppo103.

Og ja larserikO det var den utgaven med 3D.
 

Tomaso

Medlem
26 Mai 2004
411
0
0
Lydproblemene med både Brave og Total Recall har visst å gjøre med at lydsporene er beskyttet av Cinavia DRM.
Jeg kom borti problemet selv da jeg kjørte Total Recall på Pioneer spilleren min.
..Det lot seg løse ved at jeg satte HDMI Audio Out til "PCM".
Problemet er rapportert til Pioneer Norge, i håp om at det lar seg fikse i ei firmware oppdatering.
 

PowerZone

Medlem
13 Aug 2010
319
0
16
Jeg har også problemer med Total Recall. Kontaktet platekompaniet som jeg hadde kjøpt filmen fra og de sente meg en ny film da de hadde fått beskjed fra Sony at det var oppdaget lydproblemer på det første opplaget, og det skulle være fikset på opplag to.
Men med ny film og etter noen minutter falt lyden ut igjen....og igjen....POKKER!

Testet som både Sony og fler andre sier...endre til PCM lyd....og ja....muligens drop-outs borte, men det er jo også all romfølelse i lyden.
Det var rett og slett STOR forskjell i romfølelse mellom True-HD og PCM, så det er rett og slett uaktuellt!!

Har på nytt kontaktet platekompaniet, men ikke fått noe svar ennå.

Så noen hadde skrevet at dette var et Yamaha reciever problem?? Noen som kan bekrefte/avkrefte dette? Jeg har bare fått testa på Yamaha reciever, men både med en Sony og en LG spiller