Apple TV - ris, ros, Q&A og meningsutvekslinger.


Baldrick

Medlem
9 Nov 2003
5.532
0
36
ATV4 fikk ny opptur når jeg ble klar over at Kodi fungerte på den. Så nå kan jeg streame av alt filmer jeg har liggende, samt streame fra Dreambox mottaker slik at jeg har alt tilgjengelig i alle rom med ATV4, helt topp! (eneste skår i gleden så langt er manglende støtte for bl.a. Dolby Atmos lydspor)
 
På Apple TV 4 og 4K er det nå i TVOS 11.2 kommet forbedringer av innstillinger på bildefrekvens, men de har gjort det litt klønete, burde vært "Auto" innstilling. Men de har laget et egne innstillinger. Meny - Video og Lyd - Tilpass til innhold.
Bruk opprinnelig dynamisk område (HDR) på/av
Bruk opprinnelig bildefrekvens på/av

Men en stor forbedring er det så absolutt. :)
 
Sist redigert:

borabora

Medlem
21 Okt 2003
1.566
0
36
Plutselig begynt å kjøpe filmer igjen etter å ha fått 4k versjonen. 220 for alle FnF filmene og mye salg på nett er dyrt. :D
 

RiZLa_7

Medlem
22 Jul 2009
1.004
0
0
Hvor godt fungerer sideloading av kodi på Apple TV 4k ?
Vurderer å bytte ut shield med osmc vero eller apple tv 4k (om den er god nok, auto output switching ? )
 
Har ikke testet dette, mener jeg kjørte Kodi på Boxee Box som jeg nå har satt vekk. Streamer filmer og serier jeg har på en NAS server med Air Video HD som en finner som APP på Apple TV 4/4K. Air Video Server kjører på min MAC Mini Server og står på som hele døgnet. Den bråker jo ikke og blir heller ikke varm. Kjører forøvrig kablet Gigabit nettverk på alle komponenter.
 

Torolan

Medlem
20 Nov 2008
13.757
21
38
Vil dere si at den nye ATV 4 er en fullverdig mediaplayer nå ?
Altså at den kan spille av filmer i alle mulige varianter man har liggende på en NAS f.eks..?

Har idag en ATV3 , men det er ikke stort den blir brukt lengre. Nettflix er jo bedre å se på den nye LG TV'n jeg har kjøpt , så det er kun i noen få tilfeller jeg har bruk for airplay at den blir brukt.
Til andre filmer som jeg har på NAS bruker jeg en liten Nuc som HTpc med Jriver.
Men hvis den nye ATV'n kan erstatte på ATV3 og Nuc'en så er det jo absolutt fristende...
 
Apple TV 4 og nyere har , syntes jeg, mye bedre appen enn det som er på TV'n om en tar Netflix som eksempel.
Og med den rette appen kan en streame de fleste formater. Air Video HD er en slik, en må kjøpe appen, men serverappen til MAC/Windows er gratis.
Jeg elsker Apple TV 4k og nå får en jo T-We appen for Canal Digital Kabel såvel som parabol. Så en kan benytte Apple TV å se TV i flere rom.