Apple TV 4K (1st gen) uten lyd


Lydfreak

Medlem
13 Sep 2008
87
1
6
Hei!

Jeg har et lite problem. Eller dvs. at i vår verden, så er det ganske stort :) Jeg har en Apple TV 4K (1st gen) som jeg ikke får ut lyd på. Den virket helt fint, til for inntil 2 dager siden. Da viste den bare bilde, men ga ingen lyd. Jeg har også forsøkt med en Apple TV 4K (2nd gen), som virket hele kvelden den ble koblet til, men morgenen etter, så hadde jeg samme issue med denne også.

Denne står koblet til mot en HDMI switch med uttak for analog lyd (denne trenger jeg, da jeg bruker projektoren i mitt vanlige stereoanlegg og trenger analog lyd ut til forforsterkeren. I denne switchen har jeg også koblet Telenors (gamle Canal Digital) T-We Boks I, som virker helt strålende. Ut fra denne switchen går en kabel til min projektor. Jeg bruker disse og disse kablene. Har forsøkt å bytte kabler og bytte porter i switchen, men til ingen hjelp. Det hjalp heller ikke å resette Apple TV eller sette innstillinger på nytt. Mulig det er gjort noen oppdatering i programvare på Apple TV, som gjør at jeg må oppdatere noe, men klarer ikke å finne ut det. Men den første jeg brukte stoppet jo å virke over natten og den nyere, stoppet jo også å virke over natter og begge sto slik at de kunne auto oppdatere seg.

Noen som har noen ideer eller forslag? Er det switchen som er synderen? Noen ide til eventuell ny switch eller bedre løsning. Må ha 2 HDMI innganger, 1 HDMI utgang til projektor og så må jeg ha analog lyd ut.

På forhånd takk for hjelpen :)

PS! Beklager linkene. Jeg brukte det første jeg mer eller mindre fant på nettet...
 
Sist redigert:

Lydfreak

Medlem
13 Sep 2008
87
1
6
Løsningen var rett og slett å sette opp en gammel Airport Express som var oppdatert firmware på, slik at jeg kunne bruke Airplay 2, til å overføre lyden til stereoanlegget :)
 
  • Like
Reactions: Nemesis