Annonser


Ulf-B

Medlem
4 Mar 2008
5.094
0
0
Gå inn på "mine annonser" på AVtorget - og så markerer du annonsen med "solgt". Da blir annonsen usynlig for alle unntatt deg - du kan fortsatt gå inn i ditt annonsearkiv og f.eks. kopiere annonsen eller aktivere den igjen. Annonsen blir m.a.o. ikke slettet.