Alle de "gøye" appene vekke fra Panasonic TX-P50VT20E


Polarbear

Medlem
19 Jun 2006
3.153
0
0
Jeg har en Panasonic TX-P50VT20E (2010 modell) hvor jeg ikke har brukt smart funksjonen på årevis. Nå har jeg tenkt å selge den for en billig penge, men da jeg sjekket Viera Connect på den, så var alle de "gøye" appene vekke. Tidligere mener jeg bestemt at jeg hadde Netflix, HBO Nordic og YouTube på den. TV'en kjører på siste firmware versjon 2.518. Har noen av dere vært ute for noe lignende, og kanskje vet hvorfor dette har skjedd?
 

TorTorden

Medlem
21 Jan 2012
12.544
0
36
Har du en "app butikk" du kan laste ned ekstra apper som Samsung har kanskje du finner de igjen der.

En annen og kanskje mer sannsynlig grunn er rett og slett at de har sluttet og støtte disse applikasjonene på en så gammel tv.
De sier vel egentlig sånn sett at "man Bør ikke forvente mer enn 2 års støtte" på smart applikasjoner.
Kort sagt de gambler bevisst på at du vil kjøpe ny tv fordi appene blir borte.

Blir uansett bedre og billigere tipper jeg og stappe en chromecast eller noe annet som erstatning om smart applikasjoner er et viktig del av tven, koster bare noen hundre lapper og er bare og bytte når du trenger.
 

Polarbear

Medlem
19 Jun 2006
3.153
0
0
Jeg har 2 nyere Samsung TV'er, og vil derfor kvitte meg med denne gamle Panasonicen. Det er nok som du sier at TV'en er såpass gammel at det ikke lengre er støtte for disse appene. Vil informere om dette i annonsen på finn.no, og håper noen er interessert i den som en ren TV.