Alcaimport på QXL - erfaringer


lygren

Grunnlegger
Medlem av ledelsen
11 Des 2002
43.420
239
63
44
www.avforum.no
Jeg vil jo anmode alle som må ha fått slettet sine negative karakterer uten samtykke om å påpasse å ta SCREENSHOT, samt gjerne poste denne her. En ting er jo å hevde at en har fått slettet en karakter, en annen er å bevise dette. Skal journalister kunne lage noe sak ut av dette trenger de håndfast grunnlag for å ikke havne på glattisen mht QXL, som garantert vil være svært aggressiv overfor eventuelle medier som måtte lage en større sak ut av dette.
 

Mapped

Medlem
1 Jul 2010
24
0
0
Containerleveransen fra Mohawk Audio gjelder nok rottingmøbler.

"Konseptet funger slik at du som kunde bestiller og reserverer plass i en container. Ikke før container er full så bestilles varene fra fabrikk. Hvor raskt en container fylles opp kan varierer fra noen dager til flere uker".
 

Albedo

Medlem
6 Jul 2010
18
0
0
Er en stund siden jeg skrev i denne tråden, men har fulgt med på dette dramaet og humrer godt når jeg leser om markedsmanipulasjon. Qxls intetanende oppførsel samsvarer ikke med det faktum at Alcaimport tidligere har en historie hos et av deres datterselskaper. Ingen røyk uten ild sies det, men da er det lite lurt å "slette" sine spor og tro at da var den saken ute av verden, ja.. rent billedlig så er vel det rottene.

Qxl har brukt Alcaimport som en stråmann, og dertil misbrukt sin forvalterrolle når selskapets egentlige formål er å ordne opp i deres likviditetsproblemer. Qxl er meget bevisst med sine omgåelser av eget regelverk og til dels har de på en utspekulert måte lurt sine kunder ved å gå god for Alcaimport, som egentlig bare fungerer som deres medhjelper.

Qxl har unnlatt å oppfylle sine egne forpliktelser ovenfor sin kundebase ved å holde Alcaimports karakterprosent på et kunstig høyt nivå, de har bevisst slettet relevant informasjon som ikke gagnet deres inntjening. Denne feilinformasjonen har Qxl bedrevet over en lengre tidsperiode, de har aktivt gått inn for å villede og akkurat den rollen var det vel Qxl ikke skulle spille?

Dette er ikke spekulasjoner tatt fra løse luften når man ser litt mellom linjene og ikke gjennom fingrene på Qxl manipulasjon av garantien som deres "karakterbok" utgir seg for å være. De har gjentatte ganger latt Alcaimport motarbeide sin egeninteresse som et auksjonsselskap skapt for kundene.

Qxl har nærmest vært som byggherren av timeshare-leiligheter, hvor Alcaimport med pondus har spilt rollen som slesk spanjolen som guider kunden gjennom Casa Mañana.
 
J

Jente

Guest
StigOE skrev:
Betalte 2000,- + 165,- i frakt 23/7, så det er akkurat over en måned siden 35 virkedager er gått. Ville helst ha kameraet, men får vel bestille fra et annet sted. Er vel sikkert best i lengden, dersom noe skjer med det også... :)

Skulle egentlig anmeldt han på fredag, men kom ikke så langt, så skulle gjøre det på mandag... Får vel la vær nå.Hvis du blar tilbake en side så får du i grunnen svar dersom du lurer på hva du skal gjøre med denne saken.