Ørepropper til trening


aregar

Medlem
4 Apr 2010
69
0
0
Ettersom mine Sennheiser CX380 har knekt i festet til jacken så må jeg ha nye propper.

Har sansen for disse men de er ikke lengre i salg og lurer på om noen har tips til nye propper.
Ønsker helst noen som har asynkron ledning og helst ganske lang, samt tåler litt svette.

Har tidligere også hatt CX300 og vært veldig fornøye med disse men de har gjemt seg et lurt sted så hvor de befinner seg er ukjent.

Har kikket på nye 680 serien men de ser ikke helt ut til å være etter min smak da de har merkelige festeanordninger (noen erfaringer?), eller at de har den volumkontrollen som henger midt på ledinga, noe jeg ikke helt kan tenke meg.

Noen tips?
 

El_oso

Medlem
25 Mar 2006
614
0
0
44
Vurderer selv et par MDR-AS40EX (MDRAS40EX) : Hodetelefoner : Sony. Har et par SE-CL30 (Archived) - Pioneer Europe fra før av, men er ikke fornøyd med disse. Selv om det medfølger tre forskjellige størrelser på ørepluggene, så synes jeg de er ubehagelig å ha i ørene, samt at de faller ut HELE tiden under trening.

Følger med tråden for å se om det dukker opp noen gode forslag. For min del så er det en fordel at de kan brukes sammen med ski- sykkelhjelm.
 

aregar

Medlem
4 Apr 2010
69
0
0

aregar

Medlem
4 Apr 2010
69
0
0
Muligens ikke helt hva jeg ser etter de der ettersom det står de er laget for å spille musikk mens man fortsatt kan observere lyden utenfra.
Jeg ønsker å ha det totalt isolert så jeg ikke trenger å spille så høyt.. Må være litt forsiktig så en ikke blir døv før man passerer 50 :D

I tillegg liker jeg å høre lydbøker om jeg f.eks. tar meg 45 minutter på sykkelen på studio og da er det greit å isolere ut mest mulig støy fra lokalet.
 

pelzi80

Medlem
24 Nov 2010
853
0
0
Jeg har selv powerbeats fra monster....er ganske fornøyd med disse, syntes de isolerer bra lyder utenfra, jeg kan fint høre min musikk på treningsstudioet uten å måtte skru opp mye. Det følger med flere propper til å feste på, slik at du finner den som passer best. Lyden er monster lyd, MYE bass....men det er gøy på trening :) De sitter 100% fast i og med at du har bøylen som sitter over øret. Anbefales.