Søkeresultater

 1. J

  Jonnybf1 Bygger hjemmekino, takhøyde problem

  takk for svar :) er det noen som har prøvd akustikk platene fra dynavoice og xtz? de var ikke så dyre heller
 2. J

  Jonnybf1 Bygger hjemmekino, takhøyde problem

  når du sier akustikk plater 1,5m fra lerretet på vegg og i tak er det diffusorer du mener eller absorbenter? sitte plassen er 1,5 m fra bakvegg :) er det best og plassere absorbenter eller diffusor på veggen bak lytte posisjonen ? :) kanskje det er dumme spørsmål jeg kommer med men er ganske ny...
 3. J

  Jonnybf1 Bygger hjemmekino, takhøyde problem

  har også tenkt på "vinduer" med stjerner. går det an og feste molten rett i taket uten festeskinner? tenker du taklist som ligger en liten cm under selve taket for også ha led stripe imellom tak og list? ser at molten selges i 300 bredde går det an og få kjøpt de bredere så man slipper skjøting?
 4. J

  Jonnybf1 Bygger hjemmekino, takhøyde problem

  Hei da er endelig tiden inne for at jeg kan bygge dedikert kino rom. Rommet er 330* 700 men problemet er at takhøyden er bare 2m vil dette bli et problem, er det noen andre som har kino rom med lav takhøyde? hvordan løse akustikk og demping i tak? hvordan vil det påvirke lyden at rommet er...
 5. J

  Offisiell tråd for Yamahas AVENTAGE AV-receivere

  Sa og 2030 Noen som har prøvd system audio sammen med Yamaha. Har kjøpt meg sa aura 60, og jeg vurderer og kjøpe meg rx-a 2030. Bra kombinasjon?
 6. J

  System audio saxo 50

  System audio saxo 50, noen som har noen erfaring med disse?
 7. J

  Hjelp med å velge

  Klipsch rf 52 eller sa saxo 30 og vil Pioneer VSX-924K passe sammen med rf 52 eller blir den for liten? Eller har noen råd om hva jeg bør velge i samme prisklasse?:)