Søkeresultater

 1. Dimacruz

  uflaks eller dårlig kundeservice?

  Dette hjelper ikke mye men jeg har akkurat samme erfaring med epson. Sender den inn og får den tilbake med ny feil.
 2. Dimacruz

  grandiS -Nytt hus - Dedikert rom - Straks bygging av 2 suber og senter!

  Strøken kino du har. Jeg må snart ta en tur igjen. Jeg er forøvrig veldig fornøyd med crown forsterkeren jeg kjøpte av deg for noen uker siden. Den har stålkontroll på mine b&w høyttalere. :)
 3. Dimacruz

  Offisiell tråd for JVC DLA-X5000 DLA-X7000 og DLA-X9000 2015 / 2016 D-ILA projektor

  Min rs520 støyer også mer med e-shift. Hører stor forskjell. Tror det er vanlig.
 4. Dimacruz

  mindre dynamikk på film?

  De fleste receivere tror jeg har en innstilling for dette. På denon mener jeg det har hatt navn som dynamic compression og night mode.
 5. Dimacruz

  Star Wars 4K Last Jeddi tragedie på lyd og bildet

  Min er påvei i posten. Jeg er nok redd jeg også kommer til å bli skuffet etter å ha lest din erfaring hefalompen. Håper ikke det men vi får se. Det kan jo tenkes at du har fått en disk som ikke er optimal. Lyden på thor ragnarok var også dårlig her hjemme. Det største problemet er at det...
 6. Dimacruz

  Cerwin Vega Tråden

  Jeg brukte dette på mine dc 10. https://www.simplyspeakers.com/cerwin-vega-speaker-foam-edge-repair-kit-fsk-10ar.html. Resultatet ble utmerket. Reconing har jeg ikke peiling på.
 7. Dimacruz

  Offisiell tråd for JVC DLA-X5000 DLA-X7000 og DLA-X9000 2015 / 2016 D-ILA projektor

  Nå har jeg en RS520 i bestilling hos avshop. Er veldig spent på å se hvor bra den er. Har ikke sett den, men jvc har jo fått så mye skryt at jeg tok sjansen. Kontrast og svartnivå er det aller viktigste for meg så det finnes vel ikke så mange andre alternativer. Har bestilt med kalibrering så...
 8. Dimacruz

  Gorm, ta med deg TV2-hjelper deg og sjekk hva Elkjøp EGENTLIG driver med!

  Jeg kjenner flere som kjøper en tv, pakker den opp, setter den på plass i stua og er fornøyd. Menyene vet de nesten ikke hvordan de får fram. Er nok slike folk denne kalibreringen/klargjøringen er ment for og de er det mange av :)
 9. Dimacruz

  Forsterker som passer til klipsch rf-82

  Jeg tror nok han har funnet en forsterker nå. :D
 10. Dimacruz

  KLIPSCH SUB

  Ikke uvanlig at man må justere sub litt opp etter kalibrering. Bare prøv deg fram med delefrekvens og se hva som fungerer best hos deg.
 11. Dimacruz

  Senterhøyttaler

  Min erfaring med senterhøyttalere er at de bør være store. Det er mye lyd som kommer fra den og den bør være istand til å gi kraftige mannestemmer den dybden de fortjener. En pinglete senter er ikke å anbefale. Tviler på at det blir overkill å gå for den største.
 12. Dimacruz

  Parasound A21 vil ikke lenger slå seg på

  Flott at det løste seg.
 13. Dimacruz

  Parasound A21 vil ikke lenger slå seg på

  Kan det være en sikring inne i forsterkeren som er gåen? Jeg hadde det problemet på en rotel effekt en gang.
 14. Dimacruz

  Sony 65xe9005 bakbelysning

  det der er utrolig irriterende. Jeg hadde ikke akseptert det. Ikke venstresiden heller, men det er kanskje slik man må forvente fra en lcd tv?
 15. Dimacruz

  Black Friday tv-tilbud

  Det er jeg også. Er det i det hele tatt mulig å være trygg på det når man velger lcd?
 16. Dimacruz

  Rogue One - A Star Wars Story

  Så den på kino igår. Bildekvaliteten var selfølgelig dårlig også i den kinoen. Filmen var helt grei. Fin underholdning mens man venter på fortsettelsen av saga filmene.
 17. Dimacruz

  Offisiell tråd - Oppo UDP-203

  Jeg prøver å henge med i svingene hva gjelder 4k og hdr men sliter med å forstå alt. Har fått med meg at man må ha hdfury for å få akseptabelt 4k bilde på projectorer som for eksempel jvc x5000 og lignende. Betyr dette at man slipper hdfury med UDP-203 ?
 18. Dimacruz

  Kalibrering av høytalere marantz av7701 fas feil

  Du får prøve å koble fasen feil da og se hva som skjer da. Kanskje receiver tror det er riktig da slik at du kommer videre. Så får du heller koble tilbake til riktig fase etterpå.
 19. Dimacruz

  Rogue One - A Star Wars Story

  Gleder meg til denne. Det blir gøy
 20. Dimacruz

  Forsterker til Cerwin Vega XLS-28

  Ja 80 watt er ikke mye. En kamerat av meg bruker noen cv 12" i stua. Han brukte en billig denon receiver til rundt 4000. Byttet nylig til en billig Nad receiver og ifølge han ble det mye bedre. Er mange som er fornøyd med Nad sammen med cerwin. Noe kraftige saker fra nad burde sparke liv i de.