Søkeresultater

 1. AV-Fallet

  "How to-" Dynavoice M-65, bytte Diskant til Seas!

  Har ikke vært borti den, men nå har dynaBel en SEAS-diskant som ukens tilbud; H1189 27TDFC. Jeg har nettopp brukt den i et par Patos B300 som hadde orginale Vifa-diskanter fra før, og de ga et kvalitetsløft som var langt utover det jeg hadde forventet.
 2. AV-Fallet

  Blu-ray spiller med HDMI input

  Kanskje det billigste er å kjøpe en surroundreceiver. Lefdal/Elkjøp har stadig vekk budsjettmodeller til under 1500kr.
 3. AV-Fallet

  Ny laptop med win8, helt sinnsykt treg

  Prøv Opera, den synes jeg er kjapp og grei.
 4. AV-Fallet

  Bygge nye fronthøytalere

  Det er 3-veis du må ha ja. Den receiveren gir vel kanskje 130 watt på 1 kanal i et kort øyeblikk, med sinustone. Med alle 5 kanaler i drift er det mer realistisk å si noe sånt som 5x30 eller noe i den gata.
 5. AV-Fallet

  Bygge nye fronthøytalere

  Bytt ut piezodiskanten ihvertfall. Tror ikke du skal ha de helt store forhåpningene til dette prosjektet, men for å lære kan det være lurt å bygge noe slikt. Delefilter: Enten må du konstruere det selv, eller du kan kjøpe et ferdigfilter. Tror ljudia har slike. Et ferdigfilter vil aldri bli helt...
 6. AV-Fallet

  Ny laptop med win8, helt sinnsykt treg

  De gangene jeg har kjøpt pc med Norton har jeg måttet fjerne virusprogrammet før jeg i det hele tatt har fått til å bruke maskinen.
 7. AV-Fallet

  trenger noen tips på cerwin vega

  Denne var vrien. Hvilken receiver er det?
 8. AV-Fallet

  Stroker 15 i al1000? Råt or not?

  De gjorde nettopp dette på HFK Trondheim en gang i gamle dager.... det var uforglemmelig, du kunne rett og slett kjenne at bassen slo innerst i rævmargen! De brukte 1 brokoblet NAD218 på hver av dem. De påsto å ha justert delefilteret, for at mellomtoneelementet skulle få mindre belastning i...
 9. AV-Fallet

  Trenger hjelp til valg av hodetelefoner - maks 500 kr

  Er selv fornøyd med mine Beyerdynamic DTX 710. Mener de kosta 5-600kr på Ø.J. i Namsos, men jeg tror de er utgått.
 10. AV-Fallet

  Er Stereoen død ?

  All lyd i senterkanalen blir omdirigert til fronthøyttalerne hvis man ikke har senterhøyttaler, med bakkanalene derimot mister man alt hvis man ikke har bakhøyttalere. Dermed, utfra min logikk, blir senterhøyttaleren den minst viktige høyttaleren selv om det er den kanalen med mest...
 11. AV-Fallet

  Fence Audio Big One

  Selv om den ene forsterkeren er kraftigere, betyr ikke det at den spiller høyere med samme signal inn. Den kan yte mer effekt, men det kommer an på signalet inn, og hva høyttalerne "trekker".
 12. AV-Fallet

  Fence Audio Big One

  Kan ikke tenke meg at det skal være noe i veien for å bruke høyttalerutgangene samtidig som preout, men det kan være lurt å sjekke bruksanvisningen. Bassdelen trenger mer strøm og effekt enn diskant/mellomtonen. Det at det blir mer watt på bass.... for å si det kort: det er ikke slik det...
 13. AV-Fallet

  Fence Audio Big One

  Du kan vel bruke 743'en på diskant/mellomtonen og 216'en på bassen.
 14. AV-Fallet

  Har det tippet helt over for hifi-journalistene?

  De siste gangene jeg har kjøpt hifi-blad har jeg sittet igjen med en tafatt følelse av å ha kastet bort penger på ingenting....
 15. AV-Fallet

  Har det tippet helt over for hifi-journalistene?

  "Menighetsblad" var en god beskrivelse. Det virker som om bransjen for en stor del er et ekkokammer for subjektiv synsing, med komplett fravær av kritisk tankegang.
 16. AV-Fallet

  Cerwin Vega Tråden

  Vurderer å kjøpe meg et par CV-beist snart. Ser det er mye CLS på brukten, men har hørt at det er en del minuser med disse. Noen som har noen anbefalninger å gi?
 17. AV-Fallet

  Sharp 90" tilgjenglig i norge.

  fra 80 til 90 tommer går prisen fra 40 til 100 laken, så value-faktoren går jo til H-land selvfølgelig.
 18. AV-Fallet

  Plateskuffen lukker seg(Denon).

  Mest sannsynlig kan den strammes. Det gjør du ved å skru løs og flytte en del av mekanismen den er festet i. Piece of cake.
 19. AV-Fallet

  Plateskuffen lukker seg(Denon).

  Hadde samme problemet på en DCD-1015, skrudde opp, og strammet ei reim inni der et sted (Se etter ei som er slakk). Da ble det bra.
 20. AV-Fallet

  Råd angående prising av høyttalere

  Bare sørg for å bruke prislapper som går av, ikke slike som legger igjen kliss på undelaget.....