Søkeresultater

 1. C

  Infected Mushroom kommer til Bergen..

  Hei alle sammen.. Infected Mushroom skal spille i Bergen lørdag 25.09.10. Lager denne tråden slik at vi som skal på konserten kan preike litt om Infected Mushroom.
 2. C

  C30's Kino -

  Velkommen til C30's kinotråd. Er ikke helt ferdig, men det er bare snakk om mindre kosmetiske saker (skal fikse det til sommeren). Bilde: Projektor - Plus U4-136 Elektronikk: - Denon AVR 2310. - Rotel RMB 1095. - Sony BDP S350. - NAD T513. Høytalere: - B&W DM683. - B&W HTM61. - CV CLS...
 3. C

  Hvilke høytalere har du kjøpt i dag?

  Hei alle sammen. Vi har nå flere slike tråder som bla: Hvilken Blu Ray har du kjøpt, Hvilken HD-DVD har du kjøpt. Så jeg tenkte at det kunne være gøy med en Hvilken høytaler har du kjøpt i dag - tråd.
 4. C

  Billig bensin/diesel i Bergen.

  Hei. Er lei av høye bensin\diesel priser, så kanskje vi kan prøve å få en oversikt over de billigste bensinstasjonene i Bergens området. Hvis dette viser seg å ikke være en konstruktiv tråd, så får admin avgjøre skjebnen til denne tråden.
 5. C

  NAD klubben

  Velkommen til NAD klubben. NAD klubben er en tråd for tilhengere av Nad, her man kan snakke om det som har med Nad generelt å gjøre, litt skryt,tips og råd til matching av komponenter osv.