Søkeresultater

 1. M

  T-We boks ii

  Hei. Fant denne: https://www.telenor.no/binaries/privat/kundeservice/tvhjelp/utstyr/adb3770/T-We_Boks_II_veiledning_sept_2019_v6,1b_365225ed-9648-4fb2-8cf2-f5816864fe97.pdf
 2. M

  T-We boks ii

  https://www.telenor.no/privat/kundeservice/tvhjelp/utstyr/fjernkontroller/adb3770/ Mener jeg har sett mer. Du kan kikke litt på linken over. Skal se om jeg finner noe mer. Linken handler i praksis om mer enn selve fjernkontrollen.
 3. M

  T-We boks ii

  Hei. Trykk på knappen aller nederst til høyre på fjernkontrollen mens du er inne i programguiden. Der får du opp noen valg som bør være interessante!
 4. M

  Ny dekoder RiksTV

  Takk for svar. Men jeg er mest interessert i den såkalte nye dekoderen. Og da den med opptak. Apple har etter MIN mening også veldig dårlige fjernkontroller for en med store pølsefingre.
 5. M

  Ny dekoder RiksTV

  Borettslaget har plutselig sagt opp avtalen med Telenor (Canal Digital) og bestemt seg for Lynet Internett som sier de har gode avtaler med RiksTV. Har noen noen erfaringer med RiksTV strømmet på bredbånd de kunne dele? Særlig gjelder det den "nye" dekoderen de sier de har som jeg ikke greier...
 6. M

  Black Friday kommer snart...

  Har i dag en 75 tommers Samsung Q9FN. Meget bra TV. Men lysten på en 80 tommer pluss har økt støtt og stadig. Siden det kanskje dukker opp noen bra tilbud på black friday kunne det være verdt å forberede seg litt og lese seg opp på gode TV'er. Er det noen som har noen gode forslag...
 7. M

  Samsung 65" QE65Q8FNAT - veggfeste

  Javel. Jeg svarte "alexnorge". Så da fikk han dobbelt opp av informasjon. Håper han lykkes.
 8. M

  Samsung 65" QE65Q8FNAT - veggfeste

  Søk på "samsung no gap" på f.eks. prisguide.no. Spesialsydd oppheng for disse tv'ene. Tror de finnes i 4 versjoner; 2017 og 2018 samt 75 tommer eller mindre.
 9. M

  Ny reciever med HDR10+

  Din receiver støtter svjv ikke 4K i det hele tatt. Uansett setter du bare video i throughput og signalet fra din 4K-kilde sendes rett til TV'en etter at lyd er plukket ut. Receivere tror jeg ikke har noe forhold til HDR som sådan. Jeg har samme TV og koblet bare de "beste" 4K-kildene rett til...
 10. M

  Problemer med Apple Tv4K,Noen kloke hoder der ute?

  Har du tilknyttet mus og/eller tastatur til ATV'en? Mao slik at dersom noen er borti musen eller tastaturet så vekker de ATV.
 11. M

  Kabling mellom Canal Digital fibermodem og T-we boks

  Og da er oppskriften(e) her: https://www.tenforums.com/tutorials/28375-change-network-profile-name-windows-10-a.html
 12. M

  Kabling mellom Canal Digital fibermodem og T-we boks

  Ja, det er kosmetikk. Det du kan gjøre dersom PC'en din har trådløst er å stenge nettverkskortet som har ethernet kontakt og bruke kun trådløst en stund. Da mener jeg at Windows vil kunne greie å endre navnet på nettet til det du har som trådløst.
 13. M

  Kabling mellom Canal Digital fibermodem og T-we boks

  Dette er noe Windows gjør og navngir nettet ditt med på datamaskinen. Det endrer ikke navnet på det trådløse nettet. Selve det trådløse nettet ditt bestemmer du fortsatt selv navnet på. Har samme "problemet". Det synes ikke å ha noen praktisk betydning.
 14. M

  ARC - en kilde til feil?

  Trodde ikke ARC og HDMI-CEC hadde noe med hverandre å gjøre. Skru av CEC overalt. ARC burde virke fortsatt. CEC er en protokoll som implementerers (og navngis) forskjellig fra produsent til produsent og krøller det ofte til. Siden optisk naturlig nok ikke overfører HDMI-CEC så ble nok problemene...
 15. M

  4k-mediaspiller - hva er brukbart?

  Det der er epler og pærer. Selv om jeg er enig i at de burde greie bitstream så har nesten alle nye tv'er 4K. (Det har ikke tidligere ATV'er.) Men nesten ingen har mer enn 5.1 anlegg hjemme. Om de nå har det. For de atmos frelste så er det snakk om at det kommer som en oppgradering senere.
 16. M

  4k-mediaspiller - hva er brukbart?

  DD plus 7.1 må da være mer enn bra nok for de aller fleste?
 17. M

  4k-mediaspiller - hva er brukbart?

  AppleTV UHD som kommer nå ser ut til å ha topp spekk og også en del utvalg av innhold.
 18. M

  Kalibrere Samsung 60KS7005

  Du kan jo lese deg litt opp. Litt her: https://hdguru.com/must-have-blu-ray-tv-setup-test-discs-reviewed/ Han som lager DVE-disken har også en UHD-USB-stick med HDR-materiale. Men om det er godt nok for å kalibrere vet jeg ikke. http://www.videoessentials.com/dve-uhd.html
 19. M

  Hvordan Koble en TV til en annen TV

  Gamle SCART-plugger kunne ha det.
 20. M

  Panasonic DMP-UB900 UHD blu-ray spiller

  Ja, den dukket opp midt i det hele. Ikke at jeg merker noen forskjell. Og den der playability har de hatt flere ganger før.