Sony VPL-HW65 - proffkalibrert - toppmodell fullHD + 4x 3D-briller

AV selges Sony VPL-HW65 - proffkalibrert - toppmodell fullHD + 4x 3D-briller

Ingen tillatelse til å kjøpe (NOK20.000,00)
Jeg selger min meget lite og pent brukte proffkalibrerte Sony VPL-HW65 projektor. Denne har hengt i ro i dedikert kino siden den ble kjøpt av meg på AVshop sommeren 2017. Kun gått i underkant av 300 timer! Lampen er spesifisert for 6000 timer, så her er det mengder med levetid igjen. Aldri hatt noe problemer med denne.

Prisen kan diskuteres ved rask avgjørelse.

Dette er toppmodellen fra Sonys siste rene FullHD-serie av projektorer, og er dermed noe av det beste man får av hjemmekinoprojektorer i FullHD. Her får man meget godt sortnivå, lens shift, dynamisk iris og meget lavt støynivå, for å nevne noe.

Skal man merkbart opp i bildekvalitet fra denne må man nok opp på Epson-TW9400 med "jukse-4k" (e-shift) til 33 000,- (https://www.prisjakt.no/product.php?p=5004804). Dette er avstemt med AVshop nylig.

Projektoren er proffkalibrert fra AVshop med forskjellige moduser for ulike forhold, hhv. dagmodus for lyse omgivelser, nattmodus for mørke omgivelser, og dedikert 3D-modus. Kalibreringsrapport følger med kjøpet.

Linker til noen reviews av projektoren:

Full spec:

- Har original emballasje og kvittering.
- Det medfølger også fjernkontroll og 4 stk. originale Sony 3D-briller.
- Foretrekker at denne hentes i Tønsberg, men kan evt. sendes for kjøpers regning og risiko mot forhåndsbetaling.
- Prisen kan diskuteres noe ved en rask avgjørelse.

For kr. 1000 ekstra medfølger også et kvalitetstakfeste fra Chief (modell CHIEF MFG RMPU + CPA330) Du trenger i tillegg til dette Chief CPA-søyle for å koble de to komponentene sammen og få projektoren ned i ønsket høyde fra taket).

Merk at jeg også selger et 106" 16:9 DreamScreen v6 dynagrey motorisert tab-tension lerret. Kan selges til hyggelig samlepris på 23000 sammen med projektoren. Da har du en killer hjemmekinopakke! Se egen annonse her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167126966
Forfatter
andreasmartin
Sett
31
Først lastet opp
Siste oppdatering
Vurdering
0,00 stjerne(r) 0 vurderinger