Sjelden 65" Panasonic plasma-toppmodell (P65VT50)

AV selges Sjelden 65" Panasonic plasma-toppmodell (P65VT50)

Ingen tillatelse til å kjøpe (NOK6.000,00)
Jeg selger min fantastiske Panasonic 65-tommer plasma-tv toppmodell (P65VT50) med FullHD, 3D, THX-kalibrerte bildemoduser for topp bildekvalite, 6x 3D-briller (2 originale, 4 fra Samsung) og originalt bordstativ.

Plasma-tv'ene fra Panasonic er sagnomsuste, kritikerroste og holdes fremdeles høyt i hevd av entusiastene pga. sine fantastiske bildeegenskaper med meget dypt sortnivå, skarphet og naturlige bildeflyt. Dette er toppmodellen fra Panasonics nest siste produksjonsår med plasma-tv'er, og er således sjelden vare i disse dager, og representerer noe av det ypperste man kan få av bildekvalitet i FullHD!

Husk at på vanlige tv-avstander og -størrelser vil man ikke se effektene av 4k vs. FullHD. På 65" må man sitte nærmere tv'en enn 2,5 meter (!) for å se forskjellen (kilde: https://www.rtings.com/tv/learn/4k-ultra-hd-uhd-vs-1080p-full-hd-tvs-and-upscaling-compared)

Husk at plasma-tv’er, med sitt veldig gode sortnivå, men begrensede lysstyrke sammenliknet med dagens LED-skjermer, egner seg best til film og serie i mørke rom, heller enn i opplyste stuer. Men dette vet nok kjennere som er interessert i denne typen skjerm allerede ;)

Noen anmeldelser hvor TV'en får toppscore og angis som "referanseklasse":
- https://www.lydogbilde.no/nyheter/tv/panasonic-vt50-ny-plasma-toppmodell
- https://www.avforums.com/reviews/panasonic-vt50-tx-p65vt50-65-inch-3d-plasma-tv-review.343

Original kvittering (kjøpt på Elkjøp av meg i 2012) og emballasje medfølger (sistnevnte er et must, for tv'en er stor og tung). MÅ hentes i Tønsberg med varebil eller stor tilhenger. Merk at Plasma-tv'er alltid må håndteres oppreist, og følgelig også fraktes slik.

Et solid og egnet veggfeste kan evt. medfølge for kr. 500 ekstra. Original bordfot medfølger.

Merk at jeg av og til har opplevd noe bildestøy i form av røde prikker på enkelte deler av skjermen, men dette har alltid blitt borte ved å starte tv’en på nytt eller rugge litt på kablene.
Forfatter
andreasmartin
Sett
38
Først lastet opp
Siste oppdatering
Vurdering
0,00 stjerne(r) 0 vurderinger

Mer appinnhold fra andreasmartin