Nylig innhold av uGn

 1. uGn

  Denon-3802 skjema

  Hva slags skjema? Service-manual? I såfall fant jeg det på første treff på google: http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/201519-troubleshooting-denon-3802-a.html
 2. uGn

  Tips til nye fronter 30k.

  Kan nok være lurt å finne ut frekvensgangen til ørene dine for å finne ut hva problemet er direkte. Da kan det bli enklere å tilpasse høyttalerene til dine behov. Så kanskje Miles, med et aktivt oppsett ikke hadde vært så dumt for deg?
 3. uGn

  Erfaring med Subwoofer kalibrering med UMIK-1, MiniDSP, eventuelt Diraclive

  Skal du først kjøpe deg en UMIK, så sjekk ut cross spectrum. Da får du en mic som er bedre kalibrert, min kalibrering starter på 4,3hz :) Kan sikkert være greit å skrive på profilen din hvor i landet du holder til, muligens noen rundt deg har en mic og kan ta en kjapp måling hos deg.
 4. uGn

  Musikk Quiz Les regler i post 1

  Blitzkrieg - Ragnarok Inferno, fra albumet A time of changes (1985) https://www.youtube.com/watch?v=rb0U8lec31U
 5. uGn

  2 x Sonosubs med 2 x SI-18HT D2 i Dual-Opposed konfigurasjon.

  Morsomt oppsett du har der :) Har du funnet noen referanser/kilder på hvor nøyaktig UMIK'n er under 20hz? Prøvde å finne fram til det selv når jeg var på utkikk etter UMIK men fant ikke noen seriøse kilder.
 6. uGn

  emotiva a-300 basx serien

  Tror det enda går litt fort for deg :D $399 for ampen hos emotiva, de har fri shipping i usa. Jetcarrier skal ha 799 for flyfrakt (hjem til døra hos deg) eller 299,- for båtfrakt til halden. Så kommer kommer 25% mva oppå totalsummen. Men ja rundt 4150-4750,- havner den ish totalt på.
 7. uGn

  emotiva a-300 basx serien

  https://www.hembiobutiken.se/produkter/forstarkare/stereoslutsteg/260270-emotiva-basx-a-300/
 8. uGn

  Whisky tråden

  Neida, jeg surrer ikke med whiskyen.. men fult mulig jeg surrer med hvor den ble kjøpt :D Ja jeg er ikke såå bevandret på den røykfulle og askepregede stien, så kanskje jeg skal holde meg på andre siden litt til :) "Bulleit kentucky straight bourbon" og "blanton's special reserve" er notert...
 9. uGn

  Whisky tråden

  Hva synes du om denne? Rasket med denne en gang på en tax-free, men synes den skuffet.
 10. uGn

  Iby bygger hjemmekino

  Supert bygg! Godt å se at noen gjør ting skikkelig :D
 11. uGn

  Emotivas venner

  NBerg, vil anbefalle å sjekke emotiva-forumet også, om det er flere som har samme problemer og ev. måter å rette det på. Antar at du har siste firmware installert?
 12. uGn

  Dårlig akustikk i kinorom

  Feil tråd, my bad. :)
 13. uGn

  Status AVforum V2

  Har ikke hatt problemet her, men hadde faktisk akkurat det "space fungerer ikke"-problemet på et annet forum her om dagen. Løste det med å skrive meldingen i notepad og limte det inn i ruta her. Husker dessverre ikke hvilket forum det var :/ Men da vil jeg kanskje si at sjansen for at det er...
 14. uGn

  Jakten på billig "High end" kaffe...

  25 sept -> 04 okt kjører stockfleths tilbud på wilfa kvern + 3 poser kaffe til 600,- Veldig kurrant kvern og fersk kaffe der :) Vi fyller 120 år!
 15. uGn

  Status AVforum V2

  Til info.