Nylig innhold av Tigerberget

 1. Tigerberget

  Offisiell tråd for Ken Kreisel produkter

  Det er 2 forsterkere i denne og jeg kan se at er par kondensatorer har tatt kvelden på det ene printkortet. Var i kontakt med produsenten av forsterkerne i California og han anbefalte meg å bytte alle kondensatorne. det er 12 stk totalt. Leverer den inn på Radio/TV service så får de lodde litt...
 2. Tigerberget

  Offisiell tråd for Ken Kreisel produkter

  Noen som har byttet forsterker(e) i 808? Ser det er 3 printkort inni. 2 digitale forsterkere og ett styrekort. subben min er helt død og jeg har ikke lyst til å skrote den.. Får ikke slått den på så det lyser grønt i dioden og ja jeg har sjekket alle 3 glasssikringene
 3. Tigerberget

  Ken Kreisel DXD 808 = god natt... Andre alternativer?

  Ja, jeg har kikket litt på den Arendalsubben og lest meg opp litt. Må kanskje kjøre bort til Arendal og låne med meg en hjem. :) Den er kanskje hakket hvassere på musikk siden den ikke er portet. Synes bare 13,5” element virker litt stort.
 4. Tigerberget

  Ken Kreisel DXD 808 = god natt... Andre alternativer?

  Hei. Har en 808 som har tatt kvelden og vet ikke om jeg skal få den reparert enda. Den er 5 år og 9 måneder så garantien har muligens gått ut..? Jeg bruker den i stua og deler med veggmonterte fronthøyttalere på 110Hz, så derfor må jeg ha en sub som spiller bra opp i frekvensene og ikke trenger...
 5. Tigerberget

  Offisiell tråd: T-Amp

  Haha, dette var lenge siden. har fortsatt et par T-amp liggende i boden, men etter at Bluetooth kom for fult så kjøpte jeg en med innebygd Bluetooth i stedet for.
 6. Tigerberget

  Tigerbergets hjemmekino er historie.

  Jøss...snart 5 år siden jeg var her inne.. Jaja, sånn kan det gå når man ikke lenger har rom som egner seg til hjemmekino. Får litt abstinenser en gang i blant.
 7. Tigerberget

  Offisiell tråd for Ken Kreisel produkter

  Skulle gjerne byttet min DXD 12012 i en 808 mot et lite mellomlegg... 12012 blir litt for stor i den nye stua.
 8. Tigerberget

  Henge opp Samsung 8 series gipsvegg

  Jeg ville nok brukt 5-6 stk for å være sikker. To stk og jeg hadde sovet dårlig om natten..
 9. Tigerberget

  Største tabben du aldri skulle gjort

  Brukte 400.000 på kinorom og utstyr. 2 år etter flytta jeg ut... Godt hun bor der enda så ungene får glede av det :)
 10. Tigerberget

  Samsung 2013

  UE65F8005 var nede i den samme prisen for 4 måneder siden, så den burde kanskje nærmet seg 17-18000 nå som det er en fjorårsmodell :)
 11. Tigerberget

  Endringer i ditt TV 2 Sport Barclays Premier League

  ...men hvis man er blodfan av et Engelsk lag, så hjelper det ikke å se på Tysk fotball.. Og skal man kun se på den beste fotballen så er jo Norsk Tippeliga også totalt uinteressant? Poenget er vel at man holder med laget(ene) i de forskjellige land og divisjoner uansett nivå.
 12. Tigerberget

  Endringer i ditt TV 2 Sport Barclays Premier League

  Jeg kjøpte meg et Tv2 Sumo abonnement for å se PL. Det er vel det billigste alternativet uten å måtte bytte ut dekoderen. I tillegg så kan du streame fra Ipad/Iphone til Apple-TV. Blir ikke super bildekvalitet, men i nøden spiser fanden fluer.
 13. Tigerberget

  valg av ny 55" tv maks 20000kr

  Er den bedre i en helt hvit stue med store vinduer og mye sol også? Og vil Cloudingen være synlig under disse forholdene?
 14. Tigerberget

  Ny tv - Budsjett: 20K

  Samsung 65" 3D Smart LED-TV UE65F8005... 19.995,- i skrivende stund hvis du skal ha LED tv 8)
 15. Tigerberget

  Panasonic 2013.

  Grusomme meg blander inn en Panasonic LED tv inn i diskusjonen her..:cry: Hvordan er Panasonic 39" LED Smart TV TX-L39E6YW? 39" Passer PERFEKT på målene mellom to vinduer på soverommet. Noen som vet om disse LED tv'ene er greie? Hører normalt kun om plasmamodellene til vanlig fra denne...